Er zijn 69 toeschouwers online.

Nieuws

VCK 2 KAMPIOEN !!!

Heinkenszand - VCK

Zaterdag 30 april zou een hele mooie dag kunnen worden voor VCK 2. Met die gedachte kwamen we allemaal richting de Stoofwei. Vandaag kunnen we kampioen worden. Na 2 weken terug een hele grote stap richting het kampioenschap gezet te hebben tegen Serooskerke, mochten we het vandaag op nemen tegen Heinkenszand. De thuiswedstrijd hebben we met 5-3 gewonnen, nadat we in de rust met 0-3 achter stonden. Dus we wisten allemaal dit wordt geen makkie.

In de bespreking wordt de opstelling bekend gemaakt. Enzio op de goal. Erik D, Ronald, Patrick en Kylian in de verdediging, een middenveld met Jasper L, Daan van K en Jacob. In de voorhoede hebben we Dion, Jasper S en Michiel die de taak als spits over mag nemen van onze topscoorder die in z'n zwembroek op Malta loopt. Tony, Daan v/d H, Davinjo, Marcio, Redmar en Jaimy mogen de bank warm houden. We reizen met volle moed af naar Heinkenszand.

We beginnen goed aan de wedstrijd. de bal wordt goed rond gespeeld en dat resulteerd in een paar aardige aanvallen. Een vrije trap van Jacob krult richting de kruising maar gaat rakelings naast. In de 35e minuut krijgt Erik D de bal half hoog voor zich en schiet met zijn befaamde linker de bal op de goal maar de keeper red met een fraaie redding. Even later kan Erik D de bal uit een corner op goal koppen, net naast. We geven weinig kansen weg en zetten Heinkenszand onder druk zodat ze niet kunnen opbouwen. We gaan de rust in met een 0-0 stand.

De 2e helft lijken de zenuwen toch een beetje boven te komen, we zijn onrustig en Heinkenszand wordt wat sterker. Des al niet te min komen we 0-1 voor. Erik D krult de bal met binnenkant voet in de kruising. Niet veel later staat het alweer 1-1 een voorzet wordt in de hoek geschoven en laat Enzio kansloos. We krijgen nog een aantal goeie kansen om de 2e te maken maar de keeper van Heinkenszand weet dit elke keer weer te voorkomen. De paal en lat red ons ook nog een keer. In de laaste seconde krijgt Michiel de kans om ons naar de 1-2 te koppen maar helaas over. De scheidsrechter fluit direct af. 1-1.

Nu afwachten of Serooskerke weet te winnen van de Meeuwen. Na wat tegenstrijdige berichten komt het door: We zijn KAMPIOEN. Het kampioensfeestje kon beginnen. Na wat biertjes en kampioensfoto's rijden we terug naar Koudekerke en wordt het feestje voortgezet in de kantine. Degene die het nog aankonden zijn nog doorgegaan naar "Hrieps" om het feest daar af te sluiten.

vck2 kampH3Kortom een mooie team prestatie van spelers en staf.