Nieuws

Niet genoeg doelpunten?

Aframmeling dan maar! 

Zaterdag 9 september is de 2de wedstrijd voor de bekerkwalificatie thuis tegen SJO/HPC’16 JO11-2. Na de nederlaag vorige week tegen Serooskerke zijn nu de 3 punten onmisbaar om nog kans te maken om door te gaan.

De wedstrijd begint en VCK laat meteen zien wie de baas is door continue aanvallen, de eerste 7-8 minuten lijkt het niet te lukken om te scoren. Dan volgt de eerste treffer: een mooie dribbel van Haitam tussen een paar tegenstanders dan schiet hij zacht richting het doel, de keeper dacht dat de bal naast ging maar helaas voor hem rolt de bal lekker het net in! 1-0.

Twee minuten later door een rebound van de keeper onderschept Liam de bal, een schitterende dribbel, zoekende naar een opening tussen 5 tegenstanders en boem onder de lat: 2-0. Een minuut later is het weer Liam die vanuit de rechterkant een scherpe bal schiet en de keeper red het net. Nu is het Haitam die vanuit de rechterkant een scherpe bal schiet en vanuit de rebound van de keeper is Finn M. “face to face “met de keeper: boem…op de lat!

En het feest gaat gewoon door hoor: uitstekende dribbel van Haitam, mooie voorzet voor Djaro…en wat denken jullie allemaal? He he…Power Djaro ramt de bal lekker in hoor: 3-0. …en de blonde dribbelaar Meulmeester is weer “face to face” met de keeper en ja ja deze keer vergeeft hij het niet: boem 4-0!

De wedstrijd is zeker niet saai want nu wordt het nog meer interessanter doordat de gastploeg ook een mooie goal maakt: 4-1. Kort daarna is het de tweede keer lat die VCK raakt deze keer is het Djaro die knalt van een behoorlijke afstand! En de 5-1 komt dan ook: schitterende dribbel van onverwoestbare Finn M., mooie voorzet voor Sven die knalt de bal lekker in, klasse mannen!

Het is niet eens een minuut voorbij, Sven ziet Liam vrij, mooie pass, Liam dribbelt 2 mannen weg en vanuit een moeilijk hoekje probeert hij toch en… ja ja de bal gaat er in hoor: 6-1! Dit is een mooie resultaat voor de eerste helft.

vck 111 hpc01

vck 111 hpc02

vck 111 hpc03

De tweede helft begint met best veel regen en de gastploeg scoort vrij snel, vanuit een hoekschop met een mooie kopbal: 6-2. Maar er is geen zorgen te maken want een paar minuten later zorgt Haitam voor een nette 7-1! Zo te zien regent het niet alleen maar water maar ook doelpunten, minuutje later komt er een schitterend doelpunt van de Zeeuwse Vlaanderennaars 7-3.

Na een aantal pogingen door Haitam en Finn M. komt de 8-3 van Djaro. De wedstrijd blijft mooi want er zijn mooie acties , tikjes hier en daar en er is vooral een compacte en geconcentreerd team te zien. En het schijnt dat 8 doelpunten niet naar wens zijn want de aframmeling gaat door: nu scoort Liam de 9-3!

Prachtig voetbal, deze jongens blijven hard werken vooral Djaro en Finn M. 2 aandrijvingsmotoren in het middenveld en de “power” van Sven op de rechterkant maken de gastploeg kansloos! Er komt een schitterende aanval van Haitam, bal tegen de paal! Hoekschop van Djaro, strakke kopbal van Liam, bal tegen de lat! Dan komt de kers op de taart met een mooie actie van Max en een welverdiend doelpunt voor hem: 10-3!

Schitterende prestatie mannen!

vck 111 hpc04

vck 111 hpc05

vck 111 hpc06

vck 111 hpc08

vck 111 hpc09

vck 111 hpc10