Nieuws

Winst in de mist

Zaterdag 2 december, -1°C met lichte vorst, dikke mist en onze jongens moeten om kwart voor negen in Heinkenszand aftrappen tegen de JO11-3, voorlaatste competitie wedstrijd …wat wil je nog meer?!

In de kleedkamer was de Italiaanse reporter van MG-Productions een beetje bezorgd dat het team nog aan het slapen was dus heeft hij wat chocolade munten voor de jongens meegebracht om wat energie te geven en dat werkte dan ook goed! De wedstrijd begon en het chocolade effect werkte ook, want onze mannen zetten er meteen druk op en de thuisploeg was al snel in hun eigen helft opgesloten. Na een aantal pogingen brak VCK het ijs en in de 12e minuut was het raak! De eerste helft beëindigd met 0-2 en beide doelpunten waren getekend door Finn M.

De tweede helft begon iets rommeliger en uit onoplettendheid werd VCK gestraft met een doelpunt! Geen paniek hoor, binnen enkele minuten is de aframmeling van start, de mannen hebben de touwtjes in handen en het eindresultaat werd 1-10! Deze wedstrijd was anders gespeeld dan vorige zaterdag, mooie tikjes her en der, goede concentratie en vooral lekker samenspelen! Goede strakke verdediging, twee drive motoren aan de zijkanten: Liam en Finn M! Djaro en Max de twee harde werkers in het middenveld, en de gevaarlijke spits Haitam hebben de ochtend goed kunnen afronden! Klasse allemaal!!

Credits:
4x Finn M. (hadden jullie moeten zien: wat een trotste vader)
3x Djaro
2x Max
1x Haitam