Er zijn 196 toeschouwers online.

Axel vs. JO11-1

Vandaag uit tegen de koploper, Axel JO11-1. De mannen moesten aan de bak vandaag, dat werd al vroeg in de wedstrijd duidelijk hoewel in de eerste minuten was het VCK die de kansen maakte. In de 7’ was het Axel die op een 1-0 voorsprong kwam door een dekkingsfout. Vervolgens hadden Haitam en Finn een paar kansen. Als je zelf niet scoort dan ... doet je tegenstander dat helaas wel 2-0 en weer door dekkings- en communicatiefouten achterin. We lieten de koppen niet zakken en de mannen gingen de strijd aan. We zaten weer volop in de wedstrijd! De scheids had zichtbaar last van de spanning van de wedstrijd en maakte vlak na elkaar wat cruciale foute beslissingen, een beetje partijdig zeg maar en dit leidde tot wat frustratie, spanning en verlies van concentratie vermogen voor onze mannen wat de 3-0 betekende. In de pauze maakten de coaches duidelijk dat spelen met frustratie niks oplost! Een paar minuten na het begin van de tweede helft kwam de aansluitingstreffer 3-1 door een schitterende actie met dribbels van Manish en het geloof in een goed resultaat kwam weer bij de Koudekerkenaars naar boven. Door een partijdige beslissing van de scheidsrechter was de thuisploeg op 4-1 en daardoor waren onze mannen zeer teleurgesteld en de animo veranderde weer in frustratie en spanningen. Wederom maakte Axel na goed doorzetten nog twee doelpunten en het eind resultaat was dus 6-1.

Een nederlaag met een nare bijsmaak door toedoen van een scheidsrechter, die op een verkeerde manier de wedstrijd wist te beïnvloeden, maar helaas valt hier niets aan te doen.

Verder hebben we al eerder duidelijk gemerkt dat VCK  met vlagen goed voetbalt en dus niet stabiel, iets dat de trainers moeten aan werken.

Volgende week thuis tegen Kapelle JO11-2,  gaan we weer knallen met z’n allen?

Groetjes, VCK JO11-1.