Er zijn 37 toeschouwers online.

JO11-1 vs. Kapelle

Competitiewedstrijd nummer 5 vandaag tegen Kapelle JO11-2 thuis.

Kapelle stond voor aanvang van deze wedstrijd op de 3e plek in de ranglijst met 1 wedstrijd meer. De eerste paar minuten lieten ze al snel zien waarom Kapelle op de 3e plek stond, ze vonden elkaar makkelijk en er was af en toe dreiging naar voren, maar zonder echte kansen te creëren met dank aan onze verdedigerploeg. De afgelopen weken gaf VCK te veel weg, vandaag in plaats daarvan is dit team organisatorisch goed en weten we in de snelle omschakeling tot kansen te komen. Zo ook in de 13e minuut. Uit een hoekschop genomen door Sven draait de bal lekker in langs de eerste paal en de keeper tikt hem in en zo is de voorsprong: 1-0. Onze mannen zijn gemotiveerd en de kansen nemen toe. Vlak voor rust werd de bal veroverd door Manish vanaf de middenlijn en met zijn schitterende dribbels omzeilt hij 4 tegenstanders en maakt hij een mooie goal: 2-0. Met een mooie voorsprong werd de rust bereikt.

Vlak na rust was het na een zeldzaam missertje achterin plots 2-1. Kapelle rook zijn kansen en zette nog meer druk. Het wordt nu spannend want er wordt veel gevochten vooral in het middenveld. Van beide kanten zijn er kansen te zien en in de 38e minuut is het Pepijn die de 3-1scoort. Een paar minuten later vanuit de rechtervleugel is het Manish weer: dejavu van de eerste helft, prachtige dribbel en boem schitterend doelpunt: 4-1.

Je denkt dat de wedstrijd nu afgerond is maar de tegenstander geeft het niet op: kopjes omhoog en lekker voetballen. Door foutjes wordt je gewoon bestraft, Kapelle scoort nog 2 doelpunten. Zeker een spannende wedstijd, we kwamen nog een paar keer in de buurt van het Kapelle doel en 2 kansen gemist, één door Haitam de andere door Liam.

Eindstand 4-3 en een beloning voor het harde werken van de afgelopen week.

Mannen, grote klasse wat jullie vandaag hebben laten zien!

Groetjes, VCK JO11-1