Wie is er online?

Er zijn 41 toeschouwers online.

Nieuws

YESSSS De Bekerfinale gewonnen!

Het is zaterdag 2 juni 2018......vandaag staat de finale van de beker op het programma. Dit zal een hele spannende wedstrijd worden.

Om 09:00 rijden we met al onze supporters naar Unitas in Etten-Leur waar de wedstrijd gespeeld gaat worden. Aangekomen in de kleedkamer waren de spelers opmerkelijk stil..... de spanning was af te lezen van de gezichten van Anders, Bram, Daan, Kaylan, Luuk, Noa, Raven, Senno en Thym. De voltallige selectie van JO9-1.

Na een prima warming-up onder begeleiding van Floor en Fred kon de wedstrijd om 11:00 beginnen. De wedstrijd die onder leiding stond van een door de KNVB afgevaardigde spelbegeleider.

Na de aftrap namen we gelijk het heft in handen en veroverden al snel de bal.... op naar het doel van de tegenpartij. Uiteraard is NSV niet voor niets in de finale gekomen en ze boden dus ook flinke tegenstand. Toch lukte het Thym om al snel de 1-0 te maken. Dat was een lekker begin. Maar ook NSV had er zin in en na niet al te lange tijd scoorden zij de 1-1.

We hadden even geroken aan de voorsprong, dus iedereen was gebrand om wederom op voorsprong te komen. Gelukkig lukte dit Noa en de 2-1 was gemaakt. Nu hadden we de smaak te pakken.........en Raven maakte vrij snel daarna de 3-1 en een paar minuten later scoorde Bram de 4-1. Wowie.....wat ging dit lekker.

Het perfecte keepen van Anders behoede ons voor tegendoelpunten. Maar helaas lukte het NSV toch de 4-2 te maken. Oei nu werd het toch weer spannend. We bleven druk uitoefenen op NSV, maar er kwamen geen doelpunten uit. Vlak voor rust nam Thym een hoekshop..... en hij draaide hem er perfect in een keer in! Yes 5-2..wat een mooie stand om de rust in te gaan.

Na de rust hadden we wat moeite om de de draad weer op te pakken en al vrij snel was de spanning terug toen NSV de 5-3 scoorde. Nu werd het wel weer heel spannend, maar Daan maakte het verschil weer groter met de 6-3. Het bleef heen en weer gaan. NSV voerde de druk op en ze maakten zelfs de 6-4.

Vlak voor het einde van de wedstrijd werd Bram neergehaald en hij kon dit maar op 1 manier afstraffen..... 5 seconden voor het eindsignaal maakte hij de 7-4!

YESSSSSS De Zwaluwen Beker gewonnen!!!!!

Dit is de kroon op een heel mooi seizoen. Iedereen heeft enorm hard gewerkt. Jullie hebben laten zien dat jullie heel goed samen kunnen spelen en jullie hebben een enorme inzet laten zien.

Van harte gefeliciteerd dame en heren. Jullie hebben dit helemaal zelf voor elkaar gekregen......helemaal zelf verdiend.