WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 28 toeschouwers online.

Nieuws

VCK JO13-1 - de Meeuwen JO13-1

Zaterdag 28-9 speelde de JO13-1 de derby tegen de Meeuwen. Het zou een pittige wedstrijd worden aangezien de vorige wedstrijd met 1-15 verloren werd.

Gelukkig is Sem de Ridder weer bij ons gestart met voetballen. Dat was hard nodig, want er zijn nogal wat blessures in ons team.

Om 9 uur begon de wedstrijd. De Meeuwen begonnen met de aftrap, maar verspeelde de bal direct, waardoor Tim van Lieshout de bal diep kon geven op Dani van Hese die vervolgens de 1-0 scoorde. Dat was gelijk een goede start vergeleken met de vorige wedstrijd. In de eerste 10 minuten speelde VCK goed. De verdediging stond goed waardoor de aanvallers van de Meeuwen steeds buitenspel stonden. VCK combineerde goed en zo kwam de 2-0 tot stand uit een lage voorzet van Dani Van Hese die Nathan v/d Maas zo kon binnentikken. Dit was zijn eerste doelpunt in de competitie voor VCK. VCK bleef goed spelen maar de Meeuwen kregen nu wel meer kansen. Maar de verdediging speelde heel goed en keeper Rick Arendse maakte dan ook een paar goede reddingen. Maar kort voor tijd komt er dan nog een doelpunt voor VCK, Dani van Hese geeft een voorzet op Liam Garitta die hem goed binnenschiet. 3-0. Toen was het rust.

De tweede helft:

Tja, wat zullen we daar eens over zeggen? Door een vroeg doelpunt van De Meeuwen raakt VCK wat van slag, waardoor De Meeuwen er weer in geloofd. Het tempo gaat omhoog en ze scoren kort daarna de 3-2 en de 3-3. VCK blijft aanvallen en krijgt nog een paar grote kansen om te scoren. Liam Garitta was dicht bij de 4-3 maar zijn schot op doel had net niet genoeg kracht. Helaas scoort de Meeuwen de 3-4 wat ook de eind stand is. Al met al een veel beter resultaat dan de vorige wedstrijd! Een gelijk spel was zeker terecht geweest. Er zit duidelijk vooruitgang in het team. 
Zet m op tegen Zeelandia komende zaterdag!

Tim van Lieshout

(redactie: de foto is uit het archief)