WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 12 toeschouwers online.

Nieuws

Een flinke nederlaag in Terneuzen..

Zaterdag 2 november stond de uitwedstrijd tegen VV Terneuzen JO13-2 op het programma. Een pittige en zware tegenstander voor de mannen. Doordeweeks hadden onze boys goed getraind en ze wisten al dat er op zaterdag een moeilijke wedstrijd stond te wachten maar ze gingen onbezorgd naar Zeeuws Vlaanderen.

De eerste minuten gingen redelijk gelijk op, maar in de 5’ minuut brak de thuisploeg het ijs met de voorsprong 1-0. Kopjes omhoog, niks aan de hand want we hebben nog 55’ te gaan, goede mentaliteit! Maar...wat gebeurt er ineens? Binnen 5’ zijn de Terneuzenaar al met een 4-0 in de pocket. Waar zijn de opgeheven kopjes nu gebleven? En zo gaat de thuisploeg verder met scoren en de eerste helft gaan de mannen hun limonade drinken met een 7-0 achterstand!

Er werd wat besproken, vooral het behouden van de juiste mentaliteit en nooit opgeven tot aan het einde van de wedstrijd! Maar het was duidelijk te merken dat voor de meeste mannen het resultaat niet meer te redden was. De tweede helft ging net zoals de eerste, eigelijk nog erger want er was te merken dat ze er geen zin meer in hadden. Veel slordigheid in alle 3 vakken: middenveld, achterin en in de aanval. Helaas voor de VCK mannen gingen er hier nog 5 ballen in en de uitslag werd 12-0.

Vooruit kijken en snel deze wedstrijd vergeten, de tegenstander is toch een maat te groot voor ons. En nu weer goed gaan trainen en de volgende wedstrijd voorbereiden!

Groetjes,

VCK JO13-1