WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 24 toeschouwers online.

Nieuws

StayFitChallengeVCK

StayFitChallengeVCK

Wat een bizarre tijd beleven we momenteel! De voetbalcompetities liggen stil, de kantines zijn dicht, sportactiviteiten zijn in ieder geval tot 6 april opgeschort. Dit is de realiteit, maar gezondheid staat voorop!

Allereerst hopen we dat iedereen in deze moeilijk tijd gezond blijft. Let goed op elkaar, zodat we later weer met z’n allen kunnen genieten van onze mooie vereniging.

Ondertussen komt de vraag, wat doe je om fit te blijven?

Ik vind dit vooral voor de kinderen heel belangrijk. Niet meer bewegen en stilzitten komt niet ten goede aan  je gezondheid. Via sociaal media, KNVB website enzovoort zijn er allerlei challenges te vinden. Ik ben van de week begonnen met het thema "StayFitChallengeVCK" met mijn team, JO13-1. Om de kinderen bezig te houden met voetbal en met hun conditie heb ik iets leuks bedacht. Elke week geef ik ze een "Challenge"/opdracht om te oefenen en voor de gegeven deadline moeten ze een filmpje inleveren. Ik heb ook "Punten" verzonnen voor elke challenge opdracht. Aan het einde van de "Crisis" ...hopelijk snel... zal er een mooie prijs zijn voor de winnaar van de challenge! Daarnaast is er  voor de overige deelnemers ook een prijs. Op deze manier worden de jongens gestimuleerd  om dagelijks te oefenen tot aan de deadline waar ze hun challenge moeten filmen en inleveren. Uiteraard volgen we altijd de richtlijnen van de autoriteiten met betrekking tot het Coronavirus.

Meer dan een bal en wat ruimte in en of rondom het huis heb je niet nodig! Simpel toch? Ik hoop met deze challenge toch iedereen door middel van het voetbal in contact te brengen.

Mijn hobby videobewerking kan ik mooi inzetten om voor elke challenge een compilatie te maken en de filmpjes te delen. Stay tuned en bezoek regelmatig de VCK website!

Gezonde Groetjes,
Marco Garitta, trainer VCK JO13-1

(redactie: wil je genieten van alle inzendingen? Kijk dan regelmatig op de speciale #StayFitChallengeVCK-pagina!)