WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 69 toeschouwers online.

Nieuws

GPC JO10-2 vs. VCK JO10-1

Verslag voetbalwedstrijd GPC 9/9/23

Het is zaterdagochtend, de druppeltjes van de vochtige nacht liggen nog op het veld. In alle vroegte gaat JO10-1 op weg naar Vlissingen om een mooie voetbalwedstrijd te spelen tegen GPC Vlissingen.

Aangekomen kijken we het andere team eens goed in de ogen. Ze zien er fit uit. Maar wij ook, we kunnen ze hebben! Jacco en Evert waren onze coaches en hebben ons een positie gegeven. Quinn(aanvoerder) stond op goal en gaat proberen alle ballen tegen te houden.

Ruben, Tristan en Sam stonden in de verdediging. Izaiah was er niet, want die was gevallen met de gym op school, waardoor hij een gat in zijn kin had. In het midden staan Roan, Dean en Olivier. Levi, Finn en Lyn stonden in de aanval.

Wij begonnen en Levi maakte de eerste goal. Helaas kregen we vervolgens 4 goals tegen. Finn bepaalde de ruststand op 4-2. In de 2e helft hebben we veel goals tegen gekregen. Maar liefst 7. Voor ons hebben Sam en Levi nog gescoord.

De eindstand was 4-11.

De spits van GPC was erg sterk, maar wij moeten leren om beter samen te verdedigen als de tegenstander balbezit heeft. Voorin moeten we de kansen beter samen uitspelen. Volgende keer weer beter! Ondanks het verlies, was het wel leuk.

Verslag: Ruben den Boer