Er zijn 76 toeschouwers online.

VCK JO13-1 - Aardenburg/Sluis JO13-1

Verslag van VCK - Aardenburg\Sluis

De eerste helft.

Beide teams komen met veel zelfvertrouwen het veld op. Het begin van Vck was sterk. Vck had veel kansen. En uiteindelijk ging de bal het net in. Vck gaat aan de leiding door Noud. Beide teams hadden kansen maar even later werd het 2-0 door Guido. 1 minuut erna werd het zelfs 3-0 door Jonathan! En daar ging het fluitsignaal voor de rust. Vck stond met 3-0 voor.

De tweede helft

De tweede helft moesten beide teams aan de bak. Het begint gelijk spannend. Boaz komt 1 op 1 te staan maar die bal gaat er net niet in. Even later scoort Vck de 4-0. Vck had verder veel balbezit. Aardenburg/sluis kwam nog met wat kansjes maar die gingen er niet in. Later ging Jayden de keeper voorbij en schoot de bal het net in.

5-0!!! Vck speelde het rustig uit en daar was het eindsignaal. Vck won met 5-0!!!