Er zijn 228 toeschouwers online.

Op een avond in Sas van Gent

Woensdag 28 februari. Vandaag hadden we een inhaalwedstrijd omdat de oorspronkelijke wedstrijd was afgelast. We moesten in de avond naar Sas van Gent naar de Cornboys. Omdat het doordeweeks was en er open dagen waren van de middelbare konden niet al onze teamleden mee. Gelukkig konden Liz, Shirley en Tara van de MO13-2 aansluiten zodat we eindelijk onze tweede competitiewedstrijd konden spelen. Bedankt meiden!

Eigenlijk zouden we vandaag tegen een 9-tal spelen, maar de Cornboys hadden genoeg meiden dus we speelden gewoon met 11. Het fluitsignaal klonk en we zetten direct druk. Dit zorgde ervoor dat we in de eerst minuten meteen dreigend waren. Na niet zo lange tijd scoorde Amy de eerste goal. En vlak daarna de tweede. In de eerste helft speelden we eigenlijk de hele tijd op de helft van de tegenstander. We kregen behoorlijk wat kansen maar die wisten we niet allemaal te benutten. Toch gingen we met een voorsprong van 0-2 de rust in.

In de tweede helft zetten we weer gelijk druk maar merkten we dat we wat vermoeider werden waardoor de tegenstanders een paar keer door ons middenveld heen kwamen. Gelukkig vingen onze verdedigers dat goed op! We kregen geen doelpunten tegen en de keeper had bijna niks te doen. Met een lange bal kon Lisa langs de keeper van de tegenstander de 0-3 maken. Liz, onze invaller, rondde het af met de 0-4 uit een mooie voorzet.

Het was een super avond en we waren heel trots op onszelf!
Op naar de volgende komende zaterdag! Dan spelen we uit tegen Zeelandia.