Er zijn 86 toeschouwers online.

Terneuzense Boys JO13-1 - VCK JO13-1

Terneuzeboys-Vck de wedstrijd was begonnen Joey scoorde al vrij snel de 0-1 en daarna had Joey nog een grote kans op open goal en toen had Terneuzen gescoord en maakte de 1-1 toen kwam er een prachtig goal van Gijs maar dan in ons doel en dus 2-1 voor Terneuzen maar we gingen strijden en Sepp scoorde al snel en maakte de 2-2 we gingen weer erbovenop en er was een corner en Tristen maakte het af hij maakte de 2-3 en het is rust

de wedstrijd ging weer beginnen we gingen er weer voor strijden maar Terneuzen scoorde weer en maakte de 3-3 we gingen er weer tegen aan het was nog 5 minuten maar jammer genoeg scoorde Terneuzen de 4-3 we gingen nog door rammen maar en we hadden nog best wel veel kansen maar de wedstrijd was afgelopen Terneuzen gaat er van door met de punten.