Er zijn 296 toeschouwers online.

Een zes-punten-wedstrijd!

Hallo! Vandaag speelde VCK MO13-1 tegen Terneuzen MO13-2. We moesten deze wedstrijd winnen om alleen bovenaan te blijven staan en niet op gelijke punten met Terneuzen te komen. Een zes punten wedstrijd noemde coach Bart dat!

Toen de wedstrijd startte ging het nog niet zo goed, we moesten even wakker worden. Terneuzen zorgde voor gevaar in onze 16 meter oftewel onze “killzone”. Maar onze verdedigers zaten er fel op zodat ze geen kans kregen om op ons doel te schieten. Ze deden een paar pogingen maar Tara wist die heel goed te keepen. Na een paar minuutjes begonnen wij goed te voetballen. We kregen veel kansen en waren de hele tijd op hun helft. Saar gaf een goede bal aan mij en ik dribbelde naar hun goal. De keeper had de bal net maar gelukkig kaatste hij terug en scoorde Anouk de 0-1! Toen was het rust en gingen we met 1 doelpunt voor de rust in.

Na de rust begonnen we gelijk fel, Anouk scoorde er nog een! Die ging heel mooi over de keeper heen. Al snel kwam ons volgende doelpunt van Kira, het ging super goed! Niet zoveel later scoorde Britt de 0-4 en Lila scoorde ons vijfde doelpunt. Het ging super goed en ik tikte er nog een in, 0-6! De rest van de wedstrijd zorgden we voor nog meer kansen maar we scoorden niet meer. De tegenstander had ook opeens nog een paar kansen maar Lizzy, die de tweede helft keepte, wist alles te hebben. Toen floot de scheids en gingen we met 0-6 het veld af!

We hebben gewonnen en staan nu 3 punten van de nummer twee af en we staan eerste!!