Er zijn 49 toeschouwers online.

Axel JO13-1 vs. VCK JO13-1

Zaterdag 28 oktober 2023

Om 8.30 verzamelen voor een uitwedstrijd naar Axel. De vorige keer was het een doelpuntloze wedstrijd dus dit keer gaan we voor de 3 punten.

De wedtrijd gaat beginnen en we hadden veel zelfvertrouwen. We hadden allebei kansen, maar er ging er geeneen in. Iets later maakte Axel de 1-0. Toen moesten we in de achtervolging. Guido kwam vrij en haf de bal voor. De bal werd aangeraakt en kwam in de goal terecht. Eigen goal. 1-1. We gingen gen er weer tegenaan maar toch scoorde Axel weer. 2-1. Toen gingen we er nog harder voor vechten. Jake nam een corner en de bal ging er via de kluts in. 2-2. En dat was de ruststand.

De tweede helft ging weer gelijk op. We hadden weer veel kansen maar de goal viel niet. Axel scoorde helaas wel. 3-2. Snel daarna ging Boaz voorbij de keeper en scoorde de 3-3. We geloofden er in maar toch scoorde Axel weer. 4-3. We bleven er in geloven en toen viel ook bij ons de goal. Jayden scoorde in een rebound de 4-4.

We deden er alles aan om voor te komen maar Axel scoorde toch weer. Wederom dus een achterstand. 5-4.

We moesten strijden en kregen veel kansen maar het lukte maar niet om ze af te maken. Vlak voor tijd kregen we nog een corner en Boaz hield het hoofd koel en kopte de bal er in. 5-5! In de laatste minuten hebben ee nog veel druk gezet en waren er nog 2 grote kansen. Guido kwam 1 op 1 tegen de keeper maar de keeper maakte een redding. Nog een laatse corner, een afvallende bal recht voor mijn voeten maar ook deze inzet werd helaas gestopt. Zo eindigde de wedstrijd in 5-5.