Wie is er online?

Er zijn 60 toeschouwers online.

Nieuws

De MO13-1 pakt de koppositie!

Ja daar zijn we weer! Zo speelden de meiden van de MO13-1 weeeeken geen wedstrijd en zo stond vandaag de derde partij in 8 dagen op het programma. Wat erg leuk was is dat vandaag álle speelsters aanwezig waren! Dat is met griepjes wel eens anders geweest de afgelopen wintermaanden. Tijd dus voor weer een verslagje!

Vandaag speelden we uit tegen de meiden van Zeelandia Middelburg. Geen onbekende want we hebben de vorige periodes (en voorheen als MO11) al tegen hen gespeeld. We wisten dus dat het een pittige tegenstander was want we hadden tegen hen nog nooit punten weten te pakken.

Om iets na 9’en klonk het fluitsignaal en gingen we direct goed van start. Het eerste doelpunt viel dan ook al snel. Na een mooie voorzet van Kira wist Lila het af te maken. Vrij snel daarna waren de rollen omgedraaid, Kira scoorde uit een voorzet van Lila. Na nog 10 minuten wist Britt, na een voorzet op eigen helft, een solo af te maken met een doelpunt, 0-3!

Op onze eigen helft werd het ook een aantal keer spannend. Er was vooral veel dreiging van de rechtsbuiten van Zeelandia. Deveney, Linn, Lizzy en Roby hebben de deur daar lange tijd goed dicht weten te houden, maar vlak voor rust wisten de dames van Zeelandia toch een doelpunt te scoren. Verder heeft Lisa, die de eerste helft keepte, weinig echte reddingen hoeven te verrichten. Vlak voor we de rust ingingen wist Amy de verdediging van de tegenpartij mooi uit te spelen en de 1-4 binnen te tikken.

mo13 1 zmu 01

Na rust begonnen de dames van Zeelandia fel. Dat zorgde even voor onrust maar al snel waren we er weer met de koppies bij. Roby stond inmiddels op keep en heeft een paar mooie ballen tegen gehouden. Onze voorhoede nam het initiatief weer over met Anouk op rechts en nu Lisa in de spits. Met een mooi steekpassje kreeg Lisa de bal prachtig mee waarna ze scoorde.

De meiden van Zeelandia gingen fel verder, nu over de linker kant. Saar, Ann en Tara vingen hen de hele wedstrijd super op, maar op een onbewaakt moment werd er hands gemaakt; pentalty tegen… Zeelandia bleef koel en maakte er 2-5 van. Daarna ging het snel, na een doelpunt door Britt dat werd afgekeurd door buitenspel, telde haar treffer van een paar minuten later wel mee. Om het af te ronden tikte Linn een lang afstandsschot van Ann binnen.

Eindstand 2-7 en de eerste plaats in de poule met een prachtig doelsaldo van +11 na 3 wedstrijden. We zijn heel erg trots!