Er zijn 49 toeschouwers online.

Arnemuiden JO10-2 - VCK JO10-2

Zaterdagochtend 9 december 2023

Vandaag was de laatste wedstrijd van de 2e fase. Tot nu toe hadden we alles gewonnen en als we deze laatste wedstrijd ook zouden winnen, werden we kampioen. We moesten vroeg in Arnemuiden zijn, waar we om 09.45 startten met de wedstrijd.

Het was droog, we hadden wind mee en de eerste kansen waren voor ons. Toch duurde het tot het einde van de eerste helft dat er gescoord werd. 0-1 binnengeschoten door mij! Het was rust en de trainer gaf ons extra aanwijzingen tijdens het drinken.

De tweede helft begon direct met heel veel regen en het voetbal werd spannender, de tegenstander kreeg heel goede kansen maar deze werden steeds tegengehouden door Ravi. Helaas scoorde zij toch de 1-1. Kort daarna kwam Wesley met een hele mooie solo tot de 1-2. Daarna waren er over en weer nog een aantal mooie kansen maar het leverde geen doelpunten op.

Einde wedstrijd: KAMPIOEN van de 2e fase!

Compleet doorweekt terug in de kleedkamer hadden we kinderchampagne en een confettikanon. We maakten er een mooi feestje van. Iedereen kreeg een medaille en ik kreeg de wisselbeker mee naar huis.