Er zijn 104 toeschouwers online.

VCK JO13-1 vs. FC Dauwendaele JO13-1

Zaterdag speelde JO13-1 tegen FC Dauwendaele JO13-1 en ook hier werd een verslaggever langs de lijn gesignaleerd:

Het was zaterdag we moesten om 11 uur spelen tegen dauwendale. Eerst warming up doen en dan gaat de wedstrijd beginnen. De eerse helft was het gelijkwaardig maar twee minuten voor rust scorden ze. Helaas, maar in de tweede helft gingen we er voor en ja we kregen een panalty. Sepp nam hem op zich en hij scoort. Mooi rechts onder in het hoekje.

Vlak voor dat de wedstrijd klaar was mochten zij aftrappen en een van hen rende naar voren. Maar jake is een goeie verdediger en hield hem tegen. Maar ze kregen een strafschop omdat de bal tegen zijn arm aan kwam. Maar hij hield hem tegen met zijn lichaam. Maar ze kregen een strafschop en hij schoot hem er mooi in. Sepp kon hem weg koppen alleen als hij dat deed kreeg hij een paal tegen zijn hoofd en matt de keeper kon er ook niet veel aan doen.

Toen hoorden we het fluitsignaal. De wedstrijd was afgelopen. Dan nog even de scheids bedanken en de tegenstander en dan was de wedstrijd klaar.