Wie is er online?

Er zijn 135 toeschouwers online.

Nieuws

Jong Ambon - VCK J013-1

We speelden uit tegen Jong Ambon. We begonnen met een warming up. Even warm lopen, 1 2tje oefenen en een positiespel. Er waren 3 verdedigers in het positiespel. Een positiespel is 3 verdedigers tegen 12 andere. De niet-verdedigers moesten overpasen en zonder dat de bal afgepakt werd. Na de warming up begon de wedstrijd. Jong Ambon nam de aftrap. De 1e helft ging het niet heel goed, we stonden 2-0 achter. We hadden een paar goede kansen maar net niet raak. De 2e helft ging het iets beter. Het begin van de 2e helft ging het goed, want Boaz maakte 2-1 met een prachtig schot in de rechter bovenhoek. Het ging best goed. De laatste 10 minuten maakte Jong Ambon 3-1 met een 1 op 1 goal. Toen hadden we een aftrap. We hadden nog een paar kansen. Jong Ambon had nog 1 laatste corner en toen was de wedstrijd klaar. 3-1 verloren. Even tegenstanders bedanken en de scheidsrechter en grensrechter. Toen was het klaar.