Er zijn 43 toeschouwers online.

Wedstrijdverslag JO11-1

Vandaag was het heerlijk weer om te voetballen. Ondanks dat het 13 graden was, was het in het zonnetje goed toeven (zeker voor de ouders).

JO11-1 speelde tegen Zeelandia JO11-2. De teams waren aan elkaar gewaagd. En 10 minuten lang was het 0-0, maar al snel kwam VCK op 1-0.

De 2-0 kwam een kwartier later, waarop Zeelandia binnen een paar minuten de score op 2-1 zette.

We speelden tegen de klasgenoten van Jelle. Petra stond daarom even bij de ouders van de tegenpartij. Petra hoorde de vaders zeggen: "Deze zouden we toch moeten kunnen hebben". Helaas vaders, hoogmoed komt voor de val: binnen een paar minuten ging VCK van 3-1 naar een 4-1 voorsprong.

De sfeer werd daarna wat grimmiger; een paar overtredingen hier en daar. Maar toch scoorden VCK de 5-1. In de laatste minuut scoorde Zeelandie nog de 5-2. Het was een mooie wedstrijd!

Goals werden deze keer gemaakt door Thijmen (2x), Willem, Guus en Santino. Het middenveld wist een paar aanvallen goed tegen te houden en dankzij de verdediging en Melle bleef het aantal tegengoals tot een minimum beperkt.

Volgende week uit naar RCS in Oost-Souburg!

JO11-1 speelde tegen Zeelandia JO11-2. De teams waren aan elkaar gewaagd. En 10 minuten lang was het 0-0, maar snel kwamen ze op 1-0.

We speelden tegen de klasgenoten van Jelle. Ik stond daarom in even bij de ouders van de tegenpartij. Ik hoorde de vaders zeggen: "deze zouden we toch moeten kunnen hebben". Helaas vaders, hoogmoed komt voor de val: binnen een paar minuten gingen we van 3-1 naar  4-1.

De sfeer werd daarna wat grimmiger; een paar overtredingen hier en daar. Maar toch scoorden we  5-1. In de laatste minuut scoorde Zeelandia nog 5-2. Het was een mooie wedstrijd!

Volgende week naar RCS in Oost-Souburgh!