WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 655 toeschouwers online.

Nieuws

Tern. Boys JO15-3 vs. JO15-1

Bij deze een wedstrijdverslag van zaterdag 2-9-2023 van VCK J015-1.

Vandaag de eerste wedstrijd van JO15-1 uit tegen de Terneuzense Boys J015-3. Met 4 nieuwe spelers (Cillian, Finn, Renzo en Tiego) en 2 nieuwe trainers/ coaches (Bas en Richard) staan ze om 11.30 uur enthousiast op het veld. Finn kan vanwege een sleutelbeen breuk nog niet mee doen. Het speelveld van gras lag er zeer mooi bij en het was windstil, dus daar kon het niet aan liggen. De wedstrijd kan beginnen!

20230902-tern-boys-jo15-3 vs jo15-1 2

0-1 Na 2 minuten loopt Daan recht op de keeper af en en schiet mooi in de rechter buitenhoek. Het eerste doelpunt is een feit! Dat er nog vele zouden volgen hadden we niet kunnen bedenken.
0-2 Via een corner kon Luuk de hoge bal er mooi intikken.
0-3 Bram schiet de bal snoeihard in de hoek.
0-4 Tycho schoot op de keeper, keeper hield de bal tegen, maar niet klemvast, waardoor Tiego de bal erin kon schieten.
0-5 Milan geeft een voorzet op Daan, Daan scoort.
0-6 Jari heeft de bal, geeft deze niet af., maar scoort wel met een mooi afstandsschot.
0-7 Tiego ging alleen op de keeper af en scoort

Rust

20230902-tern-boys-jo15-3 vs jo15-1 4

0-8 Milan kan de bal hoog inschieten, nadat de keeper de bal wegsloeg.
0-9 Thijmen passeert op links en geeft hem voor op Koen, Koen schiet de bal binnen. Daarna werd Koen gejonast, wat eigenlijk meer een traditie is bij ringrijden, maar ja, het blijft een dorpsclub.
0-10 Bram wil graag de nr 10 maken, speelt de bal niet over, maar scoort wel.
0-11 Tiego scoort weer.
0-12 via een assist van Tiego scoort Bram.
0-13 Tiego scoort via een voorzet van Bram.
0-14 Het kan eigenlijk niet bij 13 blijven, want dat is een ongeluksgetal. Bram scoort de laatste en daarna wordt de wedstrijd afgefloten.

De mannen geven netjes en sportief een hand aan de tegenstander. Zo hoort het. Toen de mannen een feestje wilden gaan vieren met de beatbox, was er toch nog een kleine teleurstelling. De accu van de beatbox was niet op geladen.

Vielen er nog een paar dingen op tijdens de wedstrijd? jazeker;:
1. Doordat de drang naar voren toch wel heel groot werd op het laatst, iedereen wil toch ook wel een goal maken, vielen er toch wel gaten achterin. Dus met de lange bal en een counter tot gevolg moest Thym toch een paar keer wat gaten dichtlopen. Dat lukte vaak, maar Cillian onze keeper moest toch nog een paar keer een knappe redding maken.
2. Er waren een paar situaties, waar overspelen toch beter was geweest i.p.v. zelf proberen te scoren.
3. De scheidrechter floot toch een paar keer voor buitenspel, terwijl dat het niet was. De grensrechter van de tegenpartij hield zijn vlag niet eens naar boven. Maar aan de andere kant moet je ook denken, wie wil er nog scheidsrechter zijn in deze tijd.
4. Er stond een voor ons onbekende man te kijken, die toch wel nieuwsgierig was naar een paar van onze spelers. Hij zei dat hij vroeger spelers scoutte, maar dat nu niet meer deed. Hij wilde de naam van onze club weten, maar vreemd genoeg kende hij de club niet.
5.De lege accu van de beatbox.

De jongens hebben een makkelijke, maar goede wedstrijd gespeeld. Op naar volgende week met hopelijk iets meer tegenstand!

met vriendelijke groet,
Linda en Serge