WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 641 toeschouwers online.

Nieuws

Zomergroet

Beste leden van VCK,

Het einde van het seizoen nadert. Tijd voor de zomerstop. We mogen terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Het 1e elftal beleefde een mooi stabiel seizoen, waarin het gehele seizoen in het linkerrijtje werd meegedraaid. De grootste smet op het seizoen waren de toch wel zware blessures bij een aantal spelers. Gelukkig zijn diverse spelers goed op de weg terug en hopen we hen snel op het veld terug te zien. Na 1 seizoen gaat Kees Westerweele wegens drukke werkzaamheden afscheid nemen.

Kees nogmaals bedankt voor het seizoen! Met Jesse de Waal hebben een goede opvolger gevonden en we wensen Jesse dan ook veel succes.

Het 2 e elftal kende een bijzonder seizoen doordat veel teams zich gedwongen terugtrokken. Als kers op de taart haalde het 2 e na - competitie. Helaas strandde het avontuur hier na een marathon partij in Dordrecht. Met Marco Garitta en Hans Vercouteren hebben we gelukkig weer trainers voor de groep.

Het 3 e en 4 e kende ook een goed seizoen, waarin door goede samenwerking veel personele zaken goed opgelost konden worden.

In de jeugd waren er diverse kampioenschappen te vieren. Proficiat nogmaals iedereen. Gezien de goede aanwas in de jeugd mogen we trots zijn dat de vereniging groeit en bloeit. De nieuwe teamindelingen verschijnen binnenkort op de site. Bijna alle teams zijn weer van trainers en begeleiding voorzien. De laatste vacatures hopen we nog te vervullen.

Een groeiende vereniging brengt wel andere uitdagingen met zich mee. In de diverse commissies is het tekort aan mensen steeds verder aan het toenemen. Het bestuur doet hierbij wederom een klemmende oproep om in een van de commissie of bestuur aan te sluiten, zodat alles kan blijven draaien. Kijk op de site voor de vacatures.

Gelukkig hebben we ook een enorme groep vrijwilligers die zijn steentje bijdraagt. Getuige de afsluitende bbq van het seizoen zijn we hier enorm blij mee en wil het bestuur namens deze weg iedereen daar nog eens hartelijk voor bedanken!! Zonder vrijwilligers geen vereniging.

Voor een ieder alvast een goede vakantie!

Bestuur VCK