WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 694 toeschouwers online.

Nieuws

Gezocht: meiden met ballen

Heb je het ook zo gehad met heel deze situatie, die venijnige Covid 19 en met de “intelligente lockdown”. Een onderbelicht, bijna niet genoemd, maar zeer belangrijk punt als gevolg van de Corona, is het nauwelijks of niet bewegen, wandelen, hard lopen of sporten van veel mensen, wat zeer grote gevolgen kan hebben voor jong en oud. Zeker de teamsporten zijn de dupe geworden van dit waardeloze virus, waar we normaal onze emotie en blijdschap konden uiten door in elkaars armen te springen, te knuffelen of een groepshug te doen na een doelpunt gescoord te hebben of een wedstrijd te hebben gewonnen, moeten we nu op afstand blijven, sterker nog, er werd eerst helemaal niet getraind, laat staan wedstrijden gespeeld.

Maar beste lezer, die tijd gaan we zeer snel achter ons laten en we gaan mooie tijden beleven door heerlijk weer als team te trainen (trainingen zijn al begonnen) en binnenkort weer wedstrijden spelen. Het teamgevoel, het enthousiasme, de spanning voor de wedstrijd, het willen winnen, de steeds beter wordende conditie, het voldane gevoel dat je met je team hiervan krijgt, is eigenlijk niet met woorden uit te leggen, niet met een camera vast te leggen en ook niet van horen zeggen. Het is iets wat je moet ervaren, wat je moet meemaken, wat je zeker een kans moet geven. Deze kans kunnen wij je bieden!

Wij zijn voetbalclub VCK in Koudekerke, we hebben op dit moment 4 meidenteams en hebben in elk team en elke leeftijd (vanaf 6 jaar totdat je niet meer kunt lopen), nog meiden en vrouwen nodig met ballen, met lef, met teamspirit, meiden die naast het serieuze sporten ook veel lol willen beleven, vriendschappen opbouwen en the best time ever willen meemaken. Ook als je stil en verlegen bent, hebben we je hard nodig. Binnen enkele weken moeten we elk team weer inschrijven bij de KNVB, dus wacht niet te lang en kom eens een keertje lekker meetrainen. Voor trainingstijden, lid worden en andere info over VCK mag je me appen, mailen of bellen.

Vriendelijke groet,

David Scheermeijer

0118-553816

06 22454501

dc.scheermeijer@gmail.com

ps. Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen