WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 98 toeschouwers online.

Nieuws

VCK JO13-1 vs De Markiezaten JO13-1

Op een frisse zaterdagochtend verzamelden de teams van VCK en Markiezaten zich op het kunstgrasveld in Koudekerke voor een spannende voetbalwedstrijd. De ochtendzon brak door de wolken, en de geur van vers gemaaid gras hing in de lucht, klaar om het toneel te vormen voor een boeiend spel.

Het startschot klonk en de wedstrijd begon meteen intens. Beide teams waren vastberaden om de overwinning binnen te halen. Het was echter VCK dat al snel de leiding nam. Jake, een van de aanvallers van VCK, verraste iedereen met een verbluffende volley van buiten de 16-meterlijn. De bal zeilde met kracht en precisie langs de verbouwereerde doelman van Markiezaten en belandde netjes in de rechterbovenhoek van het doel. Een prachtig doelpunt dat de thuisploeg op voorsprong zette.

Vastbesloten om hun voorsprong te behouden, zette VCK druk op de verdediging van Markiezaten. Dit resulteerde al snel in een tweede goal, ditmaal gescoord door Jonathan. Na een knappe aanval vanaf de linkerkant wist hij de bal eenvoudig in het doel te tikken, waardoor de voorsprong van VCK werd verdubbeld.

Markiezaten probeerde terug te vechten, maar het was VCK dat opnieuw toesloeg. Een snelle tegenaanval resulteerde in een doelpunt van Joey, waardoor de voorsprong verder werd uitgebouwd.

Met een stand van 3-0 leek VCK op weg naar een comfortabele overwinning, maar Markiezaten gaf niet op. VCK liet zich niet van de wijs brengen en bleef geconcentreerd spelen. Jayden zorgde voor de definitieve beslissing door de vierde goal van de wedstrijd te scoren, een eenvoudige intikker op een open goal.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een overtuigende 4-1 overwinning voor VCK.

Nagenieten van deze wedstrijd met een prachtige fotoserie:
https://photos.app.goo.gl/hvj3M5JAg8GEbWBn9