Er zijn 41 toeschouwers online.

MO13-1 nog altijd ongeslagen

Vandaag stonden de MO13 meiden van Terneuzen op het menu. We hadden deze week goed getraind en zoals elke week veel zin in. Terneuzen was met een goeie ploeg naar Koudekerke gekomen. Hun spitzen waren snel en handig. Gelukkig gingen hun eerste kansen er niet in. Ook kwamen we een paar keer goed weg doordat hun gevaarlijke corners er net niet in gingen.

Halverwege de 1e helft kreeg Emma de bal lekker mee. Een droge afstandsknal laag in de hoek maakte de 1-0. Hierna gingen we steeds beter spelen. Een mooie aanval kwam uit bij Amy die de 2-0 langs de keeper schoot. Vlak voor rust maakte ze ook de 3-0 met een razensnel uitgespeelde counter.

Terneuzen gaf zich na rust nog niet gewonnen. Toen de 3-1 werdt gemaakt leek het nog even spannend te worden, zeker toen de snelle spits alleen op de sterk keepende Deveney faalde om de 3-2 te maken.

Daarna was het weer de beurt aan VCK. Het was weer Amy met een frommelgoal, maar ook die telt. Ik kon er op snelheid vandoor en kon gemakkelijk een hoekje uitkiezen, 5-1. Niet veel later lukte het mij om de keeper te omspelen en de 6-1 te maken. Supertrots weer op ons meiden!

Groetjes Lisa MO13-1

Door de trainers: de volgende wedstrijd op het programma is de laatste thuiswedstrijd op 11 Mei. Op deze dag gaan we ons kampioenschap vieren met, hopelijk, zo veel mogelijk mensen! Iedereen die deze meiden een warm hart toedraagt is welkom om aan te haken bij dit feestje!