WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 67 toeschouwers online.

Nieuws

Het doek is gevallen

Dit was het dan!

Na 10 seizoenen met de meiden wel en wee te hebben meegemaakt, van mooie wedstrijden, vele toernooien en buitenvoetbalse activiteiten tot nu dan echt toch het eindsignaal. Wij (Martin van Huizen en ondergetekende) zijn in 2014 ingestapt in een toen nog basisschools pre-puberaal gezellig groepje meiden. Het was aanvankelijk niet de bedoeling geweest om lang te blijven en ze enkel op weg te helpen en dan snel het stokje over te dragen, maarrrr het liep net even iets anders dan gepland, het virus sloeg in alle hevigheid toe en er bleek geen medicijn voorradig om dit virus de kop in te drukken, dus moesten we er maar aan wennen om dit team 3x in de week te voorzien van trainingen, coaching en leuke activiteiten buitenom de voetbal. Dit beviel van beide kanten erg goed en in deze 10 jaar hebben we nooit witte zakdoekjes gezien maar werden Martin en ik onderdeel van de groep en geaccepteerd, ondanks dat wij ouwe Boomers en vaders waren.

Vele trainers en coaches hebben ons ook bijgestaan in de afgelopen 10 seizoenen, ik ga geen namen noemen want wellicht vergeet ik er dan zeker een paar. Wel heb ik de laatste seizoenen de zaterdagen met mijn vrouw Carien samen gedaan, groot voordeel daarvan is, dat je na de 3de helft nooit te laat thuis kan komen! We zijn als MD1 begonnen in september 2014 met 8 meiden en dat zijn er nu inmiddels 10x zo veel geworden. Dat is iets waar we als vereniging trots op mogen zijn. Dit is enkel mogelijk als er vele vrijwilligers zijn die er de schouders onder willen zetten en die hebben we dan ook. We willen VCK, alle supportende ouders, vrijwilligers en natuurlijk de meiden bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gehad en ook uit hebben gestraald. Nu breekt er een nieuw seizoen voor ons aan, eentje waar we minder actief bij VCK zullen zijn, maar waar we jullie zeker nog wel eens langs de lijn zullen zien, zij het niet rennend, en druk gebarend, angstaanjagend fanatiek aan het coachen, maar we zullen alles nog zeker blijven volgen.

Met een gerust hart laten we de VR1 over aan een gedreven oud speler, en nu dan coach/trainer Marieke de Visser, samen met toptrainerts Patrick Koops en Mathijs Huson, deze 3 zullen de meiden naar nieuwe topprestaties leiden en met hen een mooie tijd tegemoet gaan.

Groet
Martin van Huizen
David en Carien Scheermeijer