WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 56 toeschouwers online.

Nieuws

Het laatste benodigde punt is binnen!

Hallo allemaal,

Gisteren stond voor ons een uitwedstrijd tegen GPC op het programma. GPC is de hekkesluiter in de poule. Dat geeft in onze ogen wel een vertekend beeld want het is altijd een taaie tegenstander! Ook waren we wat zenuwachtig omdat de laatste keer in Vlissingen wat grimmig was en Kira haar pols daar brak. We begonnen echter vol goede moed met een voor ons bekende manier van spelen. Dit resulteerde al gauw in 3 beauties van goals in de eerste helft.

mo13 1 gpcu 01  

Met een 0-3 marge in de rust hadden de trainers bedacht eens een andere opstelling te proberen. We zijn immers al kampioen en zij wilden alvast eens experimenteren voor het komende seizoen.

Dat liep iets anders dan gehoopt… we waren door de verschuivingen een beetje de kluts kwijt en GPC maakte daar met hun drive en doorzettingsvermogen goed gebruik van. Al snel viel het eerste tegendoelpunt. We probeerden er wat van te maken, maar het zat ons niet mee. Wij misten heel veel kansen en GPC benutte de beide kansen die ze nog kregen wat resulteerde in een 3-3 eindstand.

We hebben weer een puntje verdiend en we hebben definitief het kampioenschap binnengesleept. Maar, eerlijk is eerlijk, we gingen niet echt met een euforisch gevoel het veld af. Hier had veel meer ingezeten…

Maar goed, ook dat is voetbal en ook dit nemen we mee als leermoment. Het maakt de groep sterker en we leren dat het niet altijd gaat zoals je zou verwachten. Een mooie levensles.

Tot volgende week!