WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 54 toeschouwers online.

Nieuws

Verkoop Grote Clubactie 2019

Op 14 september startte de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gingen in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. De jeugdleden van VCK zetten zich ook dit jaar weer in voor hun club.

Trouwe lotenverkopers

Dit jaar hebben onze jeugdleden 1038 grote clubloten verkocht! In 2018 waren dit nog 737 loten. Dit betekent dat er met elkaar 37% meer loten verkocht zijn dan afgelopen jaar. Een prestatie om met elkaar trots op te zijn. 

De trekking van de Grote Clubactie vond plaats op 11 december 2019. De trekkingsuitslag staat op www.clubactie.nl.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas.

Zoals afgesproken gaat de opbrengst dit jaar naar de jeugdafdeling. Het bestuur wil dit graag besteden aan trainingsmaterialen. Zodra het nieuwe materiaal binnen is zullen we dit zeker laten weten. 

In onderstaande grafiek kan je terugzien welke teams het meest succesvol zijn geweest bij de verkoop van de loten. Via de website worden jullie op de hoogte gehouden wanneer je de verdiende euro’s kunt komen ophalen. 

 groteclubactie

Namens VCK alle verkopers bedankt voor jullie inzet!

muntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmunt