Wie is er online?

Er zijn 60 toeschouwers online.

Nieuws

VCK JO11-1 vs. Walcheren JO12-1

De grote vakantie is voorbij, school is begonnen en het voetbal seizoen is ook van start gegaan. JO11-1 heeft een nieuw team en onze mannen zijn druk bezig met trainingen en elkaar leren kennen.

Op zaterdag 25 augustus verwelkomden we het team JO12-1 van Walcheren voor een oefenwedstrijd. Het is meteen te merken dat beide teams gelijkwaardig zijn en het wordt ook een mooie wedstrijd. De gastploeg zet er meer druk op in de eerste fase maar langzaamaan beginnen onze mannen meer zelfvertrouwen te krijgen en net voor rust kwam de beloning: mooie actie van Finn dan Haitam, mooie aanname van Liam en harde knal richting het doel die caramboleerde bij een tegenstander: 1-0.

De tweede helft begint en er komt meteen de gelijktreffer, een mooie goal trouwens. De wedstrijd loopt verder net zoals in de eerste helft helaas halverwege komt de voorsprong van de Walchenaars 1-2 en zo blijft ook het eindresultaat.

Het is duidelijk te merken dat het hele team een gebrek aan conditie heeft en Trainer Sven heeft zeker een leuk programma in petto voor de jongens! Al met al een mooie performance, er werd mooi getikt, kortom lekker samen gespeeld!

Houdt het zo mannen, the victory is near!

Team VCK JO11-1