Er zijn 83 toeschouwers online.

Terneuzen JO11-1 vs. VCK JO11-1

Competitie wedstrijd nummer 1 uit tegen VV Terneuzen JO11-1.

Het eerste kwartiertje zijn beide teams opzoek naar de doorbraak, beide hebben hier en daar kansjes, onze mannen wat meer dan de thuisploeg. De eerste grote kans is van Liam door een mooie assist van Haitam. Deze blonde Italiaan miste deze enorme kans door de bal in de lucht te schieten! Daarna is het Haitam die de bal net niet in het net legt, hetzelfde gebeurt een paar minuten later bij Pepijn: te zacht geschoten. Het is op te merken dat de rood-zwart keeper zeer alert is en zijn timing op elke bal is zeer goed.

In de 17’ minuut komt de thuisploeg op voorsprong: 1-0. Kopjes omhoog en blijf met je hoofd erbij want er is nog veel tijd te gaan om het resultaat te veranderen. En het duurt niet zo lang voor de gelijkmaker: mooi actie van Haitam afgemaakt door Finn, 1-1. Net voor rust komt een aanval van de Zeeuwse Vlaanders die gelijk wordt geblokkeerd door Chiellini Sven. Vanuit deze actie is het Finn die de bal uit de gevaar zone brengt en zette Liam aan het werk. Die Italiano is razend snel en vlucht richting het doel en met een knal brengt hij de Koudekerkenaars in de voorsprong: 1-2!

De tweede helft scoren onze mannen binnen 10 minuten 3 doelpunten achter elkaar: 1-3 door een mooie actie van Haitam assist voor Liam dan boem! 1-4 is op naam van Manish en de 1-5 is van Finn die met een klasse schot van afstand de keeper verrast!

De 3 punten lijken al in de Stoofwei te zijn…het lijkt dat het zit wel mee maar soms net even niet. In een rap tempo is voor onze mannen het concentratie vermogen kwijt en de thuisploeg profiteert en in 5’ scoorden ze 4 doelpunten: het is nu 5-5… wie had dat ooit gedacht?

Er zijn nog 8’ te gaan, en de wedstrijd wordt heel erg interessant want beide teams willen de 3 punten en ze vechten voor de “Victory” tot op de laatste seconde. Weer veel spannende kansen voor beide kanten maar het eindresultaat blijft 5-5!

Al met al een mooie spannende wedstrijd!

Team VCK JO11-1