Er zijn 37 toeschouwers online.

ST HVV'24 / Clinge vs. JO11-1

Gedurende de trainingen werd door de trainers gezegd dat vroeg opstaan op zaterdag en 1 uur rijden de moeite waard is om wat punten naar de Stoofwei te brengen. Helaas is dit niet gebeurd, maar gelukkig zijn de trainers zeer tevreden over de prestatie van onze jongens. Voetbal kan vol verrassingen zijn en soms teleurstellende vooral als je 1 uur goed speelt en ietsje meer verdient dan een zure nederlaag: 2-1 voor de Hulstenaars.

De eerste helft was niks anders dan een pure dominantie van VCK: in 3 minuten tijd is het turbo Liam vanuit de rechter kant die 2 keer probeert, eerst richting de eerste paal en de keeper maakt een redding, het tweede schot richting de linker paal, net naast. De replica word gedaan door Finn, eerste schot maakt de keeper een schitterende redding, tweede schot tegen de lat. 5 minuten later is het weer Liam die de bal knalt en weer redt de keeper het resultaat. Vanuit de hoekschop is het Haitam die probeert met een kopbal, naast! 2 minuten later zet haitam Bram aan het werk en met een fantastische actie is het weer de keeper die de bal niet in het net laat gaan.

Zover is geen enkel gevaar van de thuisploeg geweest, het is nu de 15e minuut en ze verdienen een hoekschop. De corner wordt genomen met een mooie indraaiende bal die Tim verraad: 1-0.

Niks aan de hand, de mannen willen de gelijktreffer pakken en de kansen nemen toe: uit een cross van Liam is het Haitam die probeert CR7 te imiteren met een omhaal, bal naast. Kort erna probeert weer Haitam met een schot helaas te zacht. Dan is het Pepijn die de bal Knalt, naast!

Vanuit een hoekschop is het Liam die ook probeert met een omhaal CR7 te imiteren maar hij mist net vervolgd door een schot van Pepijn, de keeper is heel wakker en redt het weer. Tsja, de bal wilt er gewoon niet in!

Vlak voor rust er komen nog twee episodes, eerst de thuisploeg raakt de lat en de tweede is een daverende “hands” in het strafschopgebied door de tegenstander, een duidelijk penalty…die niet gefloten werd. En zo bereiken we de rust.

De tweede helft begin met een schrikkwekkende actie van HVV’24 die de verdubbeling heeft gemist. In de 32’minuut komt eindelijk de beloning: Hoekschop genomen door Liam en beton Sven knalt de bal lekker in: 1-1!

1 minuut later komt een harde knal van Bram richting de kruising en de keeper maakt zo’n mooie redding dat hij zich zelfs blesseert doordat zijn hoofd tegen de lat raakt!

Uit een foutje achterin wordt ruimte gecreëerd en de thuisploeg profiteert en zo met een mooie goal bereiken ze de 2-1.

De wedstrijd loopt verder met weinig kansen voor ons en meer kansen voor de Hulstenaars, Tim maakt een paar mooie reddingen en Sven en Manish blokkeren vaak de gevaarlijke aanvallen.

Als samenvatting: eerste helft in voordeel van VCK en de tweede helft voor HVV’24, een gelijk resultaat was eerlijker geweest.

Al met al kunnen we trots op onze mannen zijn voor hun indrukwekkende prestatie!

Groetjes, Team VCK JO11-1