Er zijn 52 toeschouwers online.

JO11-1 vs Luctor Heinkenszand

Competitiewedstrijd nummer 7 thuis tegen Luctor Heinkenszand JO11-1.

Een bewolkte vroege ochtend met een lucht temperatuur rond de 9 graden Celsius met windkracht 7 om 8.30 gaan onze mannen aftrappen.

De eerste helft hadden we de wind tegen en het eerste kwartiertje is het dan ook de gastploeg die het initiatief neemt met vele kansen maar slecht in de afronding. De eerste en enige gevaarlijke actie van de Heinkenszandenaars komt in de 10e minuut waarbij de lat wordt getest. Voor de rest zijn onze verdedigers scherp en laten niemand door. VCK zoekt een opening en de eerste aanval komt door Liam maar zijn schot is centraal en te zacht.

Na de time-out in de 16e minuut maakt Haitam een mooie voorzet voor Liam die de openingstreffer maakt: 1-0!

In de laatste kwartiertje krijgen de beide teams wat kansjes maar het resultaat blijft 1-0 en de rust wordt bereikt.

De tweede helft hebben wij de wind mee en de kansen rollen één achter elkaar en Finn scoort de 2-0 in de 33e minuut. Een paar minuten later is het weer Finn die probeert met een schot, helaas de keeper maakt de redding.

De 3-0 komt snel door een mooie voorzet van Manish voor Haitam die “face to face ”met de keeper komt en hij knalt  de bal lekker in, uit deze treffer werd onze goleadore Haitam geblesseerd en moet hij het veld verlaten: beterschap jongen!!

Haitam uit en dus beslist trainer Sven om Manish in de spits te verplaatsen. In de 45e minuut komt de Manish show: hij dribbelt iedereen voorbij en met zijn snelheid knalt hij de bal in het hoekje: 4-0!

Luctor Heinkenszand laat de koppen niet hangen en ze creëren toch nog wat aanvalletjes hier en daar en daarbij komt ook de beloning 4-1.

Na de aansluitings treffer proberen ze nog het resultaat te redden met een paar gevaarlijke acties maar net zoals in de eerste helft ze leggen de bal er niet in!

Van onze mannen komen nog een aantal aanvallen waarvan Liam 2 keer de afspraak met de treffer mist, één bal wordt  uit geschoten en de andere komt tegen de buitenkant van de kruising. Maar de derde mist hij niet, door een mooie assist van Sven maakt Liam een mooie aanname en schiet hij de bal direct in het verste hoekje: 5-1!

Mooie, correcte en sportieve wedstrijd, de gastploeg heeft zijn kansen gehad en er niet goed gebruik van kunnen maken terwijl onze mannen dit wel hebben gedaan.

Top prestatie, volgende week zaterdag de laatste competitie wedstrijd, uit tegen sterke RCS, een grote kans voor de derde plaats in de ranglijst, stay tuned!

Groetjes, Team JO11-1