Staand:
Sepp, Jayden, Guido, Jonathan

Zittend:
Matt, Bento, Gijs, Yannick

Ook de mannen van J09-1 zijn het seizoen weer voortvarend van start gegaan. Nadat de eerste trainingen inmiddels achter de rug zijn evenals de Skills en Control Clinic, hebben zij ook de eerste wedstrijden gespeeld.

De eerste tegen GPC is nipt verloren 2-4 . Doelpunten VCK Sepp en Jonathan. Een leuke gelijkopgaande wedstrijd. In de tweede helft kregen we even een dipje waardoor we tegen deze nederlaag aan liepen. Bento onze nieuwe aanwinst maakte in deze wedstrijd zijn debuut.

De tweede bekerstrijd is tegen Meeuwen gespeeld. Helaas was deze tegenstander een maatje te groot voor ons. Een ruime nederlaag het gevolg. Doelpunt VCK zijde Guido. Vermeldenswaardig was de tomeloze inzet van onze jongens. In de eerste helft was het lange tijd gelijkopgaand. Helaas op het einde van de rit verlies.