WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 47 toeschouwers online.

Nieuws

JO8-2 stelt zich voor!

Nu het 1e deel van het voetbalseizoen 2021-2022 voorbij is en iedereen inmiddels gewend is aan het 6 tegen 6 is dit een mooi moment om hierop terug te kijken en het team voor te stellen.

Want wat een team hebben wij!

Na een valse start tegen de Noormannen waarin we toch nog vier goede goals maakten ging het de week daarop al veel beter tegen Zeelandia-Middelburg. Vrij snel en eenvoudig kwamen we 3 – 0 voor, deze gingen we wel even winnen. Helaas, nog voor we gingen rusten stond het 3 – 4 voor Zeelandia. In de rust werd er chocola uitgedeeld voor wat extra energie en we gingen er weer vol tegenaan. Er werd gestreden voor elke meter en 5 Minuten voor tijd stonden we zelfs weer voor met 6 – 5! Helaas was het team moegestreden en schoot Zeelandia er nog twee in.

JO8-2_1.jpg

De wedstrijd tegen VC Vlissingen ging niet door aangezien zij zich hebben teruggetrokken.  Aartsrivaal De Meeuwen kwam op bezoek en zij bleken letterlijk en figuurlijk een maatje te groot.

Na een goede trainingsweek gingen we op bezoek bij FC Dauwendaele. Vanaf minuut één waren wij de bovenliggende partij en had Dauwendaele niets te zeggen. Wesley scoorde zijn 1e doelpunt van het seizoen en ook Daley en Brik (2x) scoorden. Onze eerste overwinning was een feit, wat een feest!

JO8-2_2.jpg

De laatste wedstrijd speelden we tegen GPC Vlissingen. De wedstrijd ging gelijk op, het enige verschil was dat GPC de kansen afmaakten en wij niet. Uiteindelijk verloren we met 6 – 2 maar het was een leuke wedstrijd om te zien. De trainers zien een duidelijke groei in het veld- en samenspel en zijn dan ook erg trots op het team. Ondanks dat we maar één keer hebben gewonnen hebben we elke wedstrijd genoten. Als we punten zouden krijgen voor enthousiasme en gezelligheid hadden we dik bovenaan gestaan!

Hieronder stellen we even voor:

Grace kan naast goed voetballen ook nog eens goed keepen. Geconcentreerd houdt ze zoveel mogelijk ballen tegen. Wanneer Grace zo doorgaat kan het haast niet anders dan dat zij de opvolgster gaat worden van Sari van Veenendaal in het Nederlands dames elftal.

JO8-2_Grace.png

Eén van Sep zijn sterke punten is zijn spelinzicht. Sep staat altijd op de goede plek en speelt zijn medespelers vrij door zijn goede inspeelpass. Ook kan Sep heel hard schieten. De trainers gaan hem aansporen om vaker mee naar voren te gaan zodat hij in het restant van het seizoen zijn goals mee gaat pikken.

JO8-2_Sepp.png

Finn staat vaak in de spits maar ziet zelf gauw wanneer hij van achter nodig is. Finn is het eerste deel van het seizoen flink gegroeid in zijn spel. Met zijn snelheid loopt hij vaak zo drie man voorbij en kijkt al goed of hij iemand anders kan aanspelen die er beter voor staat.

JO8-2_Finn.png

Dirk Kuijt werd in zijn loopbaan Mr. Duracell genoemd maar wanneer je Brik bezig ziet op het veld dan kunnen we deze bijnaam maar aan één iemand toebedelen. Brik scoort niet elke wedstrijd maar als er cijfers werden
uitgedeeld voor werklust, dan scoort Brik elke wedstrijd een 10!

JO8-2_Brik.png

Jesse begint elke wedsrtijd eigenlijk als verdediger. Des te knapper is het dat hij op dit moment topscoorder is van het team. Zijn snelheid gecombineerd met zijn schotkracht zijn een dodelijke combinatie. Het juichen wanneer hij heeft gescoord gaat ook steeds beter, iets wat hij, in deze vorm, nog veel kan gaan oefenen de rest van het seizoen.

JO8-2_Jesse.png

Ook Pleun is het afgelopen seizoen flink gegroeid. Op het middenveld zorgt ze er altijd voor dat ze op de juiste plek staat. Met haar opgewekte karakter zorgt zij ervoor dat de sfeer in het team goed blijft. Wanneer Pleun zich zo blijft ontwikkelen dan wordt zij de nieuwe Jackie Groenen 2.0.

jo8-2_Pleun.png

Jay is er als laatst bijgekomen eind vorig seizoen. Hier is echter niets van te merken. Jay loopt goed vaak goed vrij en wanneer zijn medespelers dit niet zien dan laat hij dit goed horen. Jay gaat zeker een keer scoren dit seizoen.

JO8-2_Jay.png

Wesley lacht heel lief op deze foto maar vergis je niet in hem. Deze bikkelharde verdediger is voor niemand bang en kleunt er elk duel keihard in. Ieder team heeft een speler als Wesley in het team nodig. Wanneer hij er voor zorgt dat zijn tackles altijd op de bal zijn dan wordt hij een hele topverdediger.

JO8-2_Daley.png

Onze dribbelkoning Daley dolt met gemak het hele team van de tegenstander. Daley heeft een zeer goede techniek en laat dat elke wedstrijd zien. Onze mid-mid gaat op deze manier nog veel mooie doelpunten maken voor VCK.

JO8_-2_DALEY_2.png