WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 12 toeschouwers online.

Nieuws

Groot onderhoud velden

 

Groot onderhoud trainingsvelden

Begin week 22 (vanaf 30 mei 2022) wordt het groot onderhoud uitgevoerd aan het trainingsveld.
Een aantal velden worden bewerkt met de recycledresser. Hiervoor moet het voldoende regenen, de grond moet voldoende vochtig zijn. Wanneer het niet genoeg regent stellen we deze bewerking uit.
Later in het jaar bewerken we deze velden dan met een schudbeluchter of vertidrain. Het voordeel hiervan is dat na deze bewerking het veld weer direct gebruikt en bespeeld kan worden.

Verzoek aan de teams die donderdag nog trainen is om alle doeltjes van het trainingsveld te halen en te plaatsen naast de “oude kleedkamer” thv de lagere school.

 

Groot onderhoud speelvelden

Dit staat onveranderd gepland, start is week 25. Deze velden hebben vorige week bemesting gekregen. Door de regen die valt kan dit goed zijn werk gaan doen en komt er weer groei in het gras.  

 

Groot onderhoud speelvelden

Dit staat onveranderd gepland, start is week 25 (vanaf 20 juni 2022). Deze velden hebben vorige week bemesting gekregen. Door de regen die valt kan dit goed zijn werk gaan doen en komt er weer groei in het gras.  

 

Groot onderhoud kunstgras

Het kunstgras moet voor de KNVB nog dit jaar gekeurd worden om goedkeuring te verkrijgen om het ook volgend seizoen te mogen gebruiken. Daarom zal de gemeente voor 30 juni groot onderhoud uitvoeren aan het kunstgras.

Wanneer dit gaat plaats vinden is nu nog niet bekend.  Het zou zomaar kunnen dat we dit pas 1 dag voorafgaand aan het onderhoud te horen krijgen. Zaak is wel dat na iedere training alle losse doelen van het veld af moeten. Dit is niets nieuws maar nu extra belangrijk.

 

Verzoek aan alle trainers is dan ook om na de laatste training de losse doelen van het veld te halen en netjes op de daarvoor bestemde plaat achter de omheining te plaatsen!