WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 334 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuwe aanstormende VCK talenten gevonden!

De supermini’s bij VCK zijn ook dit seizoen weer van start gegaan. Aan het einde van de zomervakantie is er een oproep uit gegaan aan alle 3- en 4 jarigen uit Koudekerke en omstreken. De eerste training stond gepland op woensdag 6 september, maar moest vanwege de warmte worden afgelast. Dit was een teleurstelling voor de 12 aangemelde supermini’s….., maar zij stonden allemaal een week later vol enthousiasme op het veld. Voor sommige kinderen was het voetbalveld van VCK een bekend terrein, maar voor anderen was zo’n eerste training toch wel een beetje spannend.

De eerste trainingen waren er veel supporters aanwezig en werd er hard geklapt voor de mooie doelpunten, die door de nieuwe aanstormende VCK talenten gemaakt werden. Daarnaast werd er geoefend met dribbelen, de bal stoppen en de bal schieten. Naast serieus trainen was er natuurlijk tijdens de training ook ruimte voor grappen en grollen, waarbij er hard gelachen werd door de jonge voetballertjes.

supermini 01     supermini 02

De komende weken zal er goed geoefend blijven worden, waarbij er na iedere training een sticker wordt geplakt op de VCK Supermini stickerkaart. Zo werken wij samen toe naar de winterstop in december. De laatste training voor de winterstop zullen wij feestelijk het najaar 2023 afsluiten en zullen de supermini’s het opnemen tegen hun ouders tijdens een speciale ouder-kind training.

supermini 03

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze voetbaltalenten? Iedere woensdag trainen wij van 16.00 tot 16.45 uur op het kunstgrasveld.

Een sportieve voetbalgroet van de supermini trainsters Renske en Maaike!