WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 66 toeschouwers online.

Nieuws

Teamindelingen jeugd 2023-2024

Beste jeugdspelers en -speelsters van VCK, beste ouders en verzorgers,

Teamindeling

In het bijgaande bestand (onderaan deze pagina) vind je de teamindelingen voor het komende seizoen 2023/2024.

Het indelen van de teams is ook dit jaar weer niet zonder slag of stoot gegaan, maar wij denken er in geslaagd te zijn om leuke, volwaardige ploegen samen te stellen waarin ieder lid het naar zijn of haar zin kan hebben.

Het uitgangspunt is om bestaande teams zoveel mogelijk hetzelfde te laten en deze teamleden gezamenlijk te laten doorgroeien. Dit is helaas niet altijd mogelijk.

Nog meer dan in eerdere jaren hebben we in bepaalde leeftijdsklassen te maken met een uitdaging om voltallige en volwaardige teams samen te stellen als gevolg van leden die om verschillende redenen stoppen met voetballen. Ook hebben we te maken met de doorgroei van jeugdteams naar hogere leeftijdsklassen die op een groter speelveld voetballen. Hierdoor heeft een ploeg meerdere spelers nodig dan teams die op een kleiner veld spelen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat een aantal teams dit jaar opnieuw samengesteld moest worden. Daarbij hebben wij in de eerste plaats gekeken naar de leeftijd van spelers, maar uiteraard ook aandacht gehad voor hun sociale kring.

Persoonlijke toelichting

Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen.

Heb je behoefte aan een nadere toelichting op (onze overwegingen omtrent) jouw indeling, dan zijn jij en/of je ouders/verzorgers van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Trainers/leiders gezocht!

Een aantal teams heeft nog geen vaste trainer en/of leider. Hier zijn we nog dringend naar op zoek. Deze vacante posities vind je in het bestand.

Kun of wil je geen 'vaste' trainer van een team worden, maar vind je het wel leuk om eens in de paar weken een training te verzorgen? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk ook trainers voor onze 'trainerspoule'.

Zelf geïnteresseerd, wil je meer informatie of ken je iemand die enthousiast is? Neem dan alsjeblieft contact met ons op! De vereniging heeft nog meerdere vacatures openstaan.

Tot slot

VCK is ook dit jaar weer verder gegroeid. Zonder begeleiding is dit niet mogelijk. Ze zeggen weleens Wie de jeugd heeft heeft de toekomst. Laten we ervoor zorgen dat we dit de jeugd kunnen blijven bieden

Graag danken wij iedereen voor zijn of haar inzet op en rondom het veld in het afgelopen seizoen. Wij hopen volgend seizoen weer op je te mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,

Namens de Technische Commissie Jeugd

Patrick Lausberg
Daisy van den Hummel
Hans Vercouteren
Paul Martens
Stefan Wielemaker
Sjoerd Gelok
Michel Meulmeester

Excel