Er zijn 42 toeschouwers online.

Een zware pot voor de selectie van de JO15

Zaterdagochtend 16 oktober ging de voltallige selectie wel geluimd naar het sportpark Oosterloo in Domburg. Met de tactiek en opstelling in het achterhoofd startte we met een gedegen warming up.

Eerste helft

VCK trapte af en startte gelijk met de opbouw vanuit de 4-3-3 opstelling. Een goede start is het halve werk en zowaar in de 4de minuut kwam Manish via de linker flank op en legde de bal breed net binnen de 16 meter op onze spits Rik, die hem keurig afwerkte. (Stand 0-1).

Het spel ging gelijk op. De ene keer viel Oostkapelle/Domburg aan en de andere keer VCK. Niet veel later kwam de gelijkmaker stand (1-1).

In deze fase werd Tim van Lieshout geblesseerd. Een aderlating. Een van onze dragende krachten binnen het team die de wedstrijd niet kon uitspelen.

Gelukkig was Liam fit en scoorde vervolgens met een solo actie met een schitterende goal. (Stand 1-2). Maar de mooiste actie was de combinatie tussen onze keeper Sylvan en Liam. Sylvan trapte de bal uit naar Liam die met een solo actie van de eigen helft met een streep naar de goal afstevende en scoorde. (Stand 1-3).

De tweede helft

In de rust werden de plussen en minnen van de eerste helft besproken waardoor we naar een systeem 4-4-2 systeem switchten. Maar dat hadden ook de Oostkapelle/Domburgernaren gedaan en gingen de dragers van ons team isoleren en hoge druk zetten, en dat had resultaat. Helaas voor ons. We konden niets inbrengen. Het spel voor ons werd doodgelegd en de Oostkapelle/Domburgernaren konden opbouwen. Ondanks het harde werk van onze verdedigers vlogen er in deze helft 6 goals in het net van het VCK goal. (Eindstand 7-3).

Even heeft VCK met 10 spelers in het veld gestaan door een overtreding op een doorgebroken speler. Spel was gespeeld. Al met al een ploeg die van de 2 klasse komt en daarnaast 2de jaars JO15 een maatje te groot. De volgende wedstrijd zullen we weer alles bij elkaar moeten schrapen om de rug te rechten.