WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 174 toeschouwers online.

Nieuws

De meiden van VCK

 Zo’n goeie hebben wij nog niet gehad

 Nu ik er over nadenk en de uitslagen van alle meidenteams van VCK bekijk (de MO13, MO15 en MO17) dan zie ik dat alle wedstrijden (bij elkaar opgeteld 9 stuks beker en competitie) stuk voor stuk gewonnen zijn, hoe bijzonder is dat!

Ik zou een kniesoor zijn om te vermelden dat niet elke wedstrijd even goed was, dat er nog veel te verbeteren valt, dat geluk ook een factor is bij sommige wedstrijden, dat ons spel soms iets te statisch is, we niet altijd snel zijn in de omschakeling, maar zo’n kniesoor ben ik niet, dus ga ik dan ook zeker niet zeggen. Ik wil de meiden louter en alleen een groot compliment geven! Wat is het toch mooi om te zien met hoeveel enthousiasme er getraind wordt, wedstrijden gespeeld worden en hoe er met elkaar wordt omgegaan. Een mooi voorbeeld van hoe het ook kan.

Natuurlijk zullen we dit seizoen nog zware wedstrijden krijgen waar we de punten soms met de tegenstander zullen moeten delen, maar voor nu een topprestatie van topmeiden, getraind door toptrainers en gesupporterd door topouders, ga zo door zou ik zeggen. Als ik zie hoe sommige verenigingen bij de dames/meiden met omliggende dorpjes en voetbalclubs een team bij elkaar moeten sprokkelen, dan zitten wij nog steeds in een luxe positie en zou je geneigd zijn te denken dat we hier in een wereldstad zitten met oneindig veel inwoners (:-)) en aspirant leden.

Mocht je een van onze speelsters tegenkomen deze week, geef ze een compliment, maak een selfie met ze en wens ze voor komende zaterdag veel plezier, 3 punten en veel doelpunten toe.

Groet David.