WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 75 toeschouwers online.

Nieuws

Spelregelavond KNVB Zuid 1

Op 19/11 (FC Dauwendaele) en 6/12 (VV Steen) worden er door de KNVB spelregelavonden georganiseerd. Rien van Haaften geeft deze avond uitleg over de spelregels en de rol van de scheidsrechter. Heb je belangstelling? Meld je dan nu aan via zuid-verenigingsadvies@knvb.nl

Volledige bericht KNVB:

"Beste secretaris, scheidsrechterscoördinator en clubscheidsrechter,

Graag nodigen wij jullie uit voor een leuke, interessante avond met als onderwerp spelregels.

Deze spelregelavond wordt gehouden op:

 - Maandag 19 november bij FC Dauwendaele, aanvang: 19:30 uur. Kruitmolenlaan 123 te Middelburg.

 - Donderdag 6 december bij VV Steen, aanvang: 19:30 uur. Badhuisweg 7 te Sint Jansteen

 Spelregelkennis draagt bij aan een plezierige voetbalbeleving, zowel op als langs het veld.

Tijdens deze spelregelavond komt Rien van Haaften, ex scheidsrechter betaald voetbal en docent Academie KNVB, uitleg geven over spelregels en de rol van de scheidsrechter. Natuurlijk deelt Rien enkele anekdotes uit zijn periode als scheidsrechter in het betaalde voetbal.

 Een avond met veel interactie voor clubscheidsrechters (wel of niet opgeleid) en iedereen binnen de vereniging die enige affiniteit heeft met arbitrage.

Ook leiders, trainers commissie- en bestuursleden zijn van harte welkom.

 Alle geregistreerde clubscheidsrechters in Sportlink met een mailadres ontvangen deze uitnodiging persoonlijk in hun mailbox.

Zijn er binnen jullie vereniging leden die behoefte hebben om wat dieper in te gaan op bepaalde spelregels? Zijn er scheidsrechters (of leden die op het punt staan een wedstrijdje te gaan fluiten),

meld je dan aan door een mailtje te sturen naarzuid-verenigingsadvies@knvb.nl. Geef in je mail aan op welke dag je komt met daarbij je naam, vereniging en functie binnen de vereniging."