WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 29 toeschouwers online.

Nieuws

Update bestuur coronamaatregelen 28/9

Beste VCK leden en vrijwilligers,

Ondanks de vele maatregelen die ons allemaal raken mogen de wedstrijden gelukkig wel doorgaan. Van een complete stillegging van de competitie is (nog) geen sprake. Laten we er daarom allemaal alles aan doen om te voorkomen dat er nog drastischere maatregelen genomen moeten worden. Waar dit allemaal toe zou kunnen leiden hebben we in maart allemaal ondervonden. Dit willen we niet meer meemaken. De overheid en de KNVB hebben daarom een protocol opgesteld. Via de link kan je veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal nog eens nalezen.

Aanvullend op deze regelgeving heeft VCK onderstaande richtlijnen opgesteld die voor iedereen geldig zijn:

 • De kantine blijft dicht.
 • De velddienst op zaterdagmorgen blijft gewoon ingeroosterd staan. Zo is er wel iemand namens VCK aanwezig in geval van calamiteiten. De velddienst is lokaal bekend en kan als aanspreekpunt dienen voor o.a. de begeleiders/ouders van bezoekende jeugdteams.
 • Deze velddienst zorgt ervoor dat er in de rust drinken in de kleedkamers staat.
  Leiders worden verzocht om na de wedstrijden de dienbladen in het tassenrek te zetten zodat de velddienst deze kan ophalen.
 • Voor de clubscheidsrechters zal er, net als iedere zaterdag, een bak koffie/thee beschikbaar zijn. Deze keer niet in de bestuurskamer, maar in de commissiekamer.
  Verzoek aan de velddienst om hiervoor te zorgen.
 • De kantinecommissie zal ervoor zorgen dat de velddienst wordt afgelost (ga dus als velddienst niet weg voordat je bent afgelost).
  Op de website kan je zien wie er kantinedienst heeft.
 • Voor de middagwedstrijden zal er 1 persoon in de kantine aanwezig zijn om voor drinken in de rust te zorgen. Ook dan blijft de kantine dicht.

Na de wedstrijd even met elkaar wat drinken, is er helaas niet meer bij. Ook niet met eigen meegebrachte drank (dit geldt ook voor na de trainingen!).

Dit betekent dus dat iedereen na afloop van de training/wedstrijd zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaat. Zij blijven dus ook niet kijken naar een andere training/wedstrijd na afloop, omdat zij dan worden gezien als toeschouwers.

Op zaterdagen gaat het complex om 17.15 uur op slot!
Zorg ervoor dat je auto of fiets/brommer voor 17.15 uur van het complex is. Als je denkt later terug te zijn van een uitwedstrijd, parkeer dan buiten het complex. Hiermee voorkom je dat je voor een gesloten hek staat.

Enkele aandachtpunten:

 • Kaderleden, officials, vrijwilligers, coaches en medewerkers die een rol hebben bij wedstrijden/trainingen mogen aanwezig zijn en worden niet gezien als publiek.
 • Geblesseerde spelers mogen niet bij de wedstrijd aanwezig zijn.
 • Voor jeugdteams: ga met zo min mogelijk auto’s naar de uitwedstrijden.
 • Voor alle teams: heb begrip voor de beslissingen die genomen zijn/worden door de betreffende vereniging. Dit verschilt per club!
 • Voor alle teams: nu er geen toeschouwers meer aanwezig mogen zijn, is het verzoek aan leiders of ouders/chauffeurs via social media berichten te versturen, zodat “thuisblijvers” op de hoogte worden gehouden van de tussenstanden en eindstanden.

Deel dit niet alleen binnen je eigen team maar met heel de club!

FB: vck-koudekerke.nl
twitter: @VCK_koudekerke

Maar bovenal: Heb begrip voor elkaar, houd die anderhalve meter aan!

Sportieve groet,

Bestuur VCK