WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 40 toeschouwers online.

Nieuws

Bestuursmededelingen

Na de persconferentie van 28 mei 2021 zijn er, na lange tijd, weer versoepelingen mogelijk. Hiervan willen wij als voetbalvereniging graag gebruik maken. 

Voor alle jeugdleden tot en met de JO/MO-17 worden er vanaf zaterdag 5 juni vier zaterdagen achter elkaar wedstrijden georganiseerd. Via onze website en op de voetbal.nl app kan je zien welke wedstrijden er gespeeld worden. We wensen alle spelers veel plezier toe bij de wedstrijden. Gelukkig kan er aan het eind van het seizoen toch nog gevoetbald worden.

Helaas is publiek bij de wedstrijden nog niet toegestaan, dus als je je kind brengt of haalt wacht bij de ingang van het sportpark. Ouders/verzorgers die het vervoer regelen naar uitwedstrijden mogen (net als begin van dit seizoen) wel naar de wedstrijden blijven kijken. Als bestuur snappen we heel goed dat het niet leuk is dat je je kind nog niet mag aanmoedigen langs de lijn, maar we verzoeken iedereen zich aan de geldende maatregelen te houden. Want als er bij controle blijkt dat we ons als verenging NIET aan de maatregelen houden, dan hebben we een groot en duur probleem, dat we niet kunnen en willen hebben!

Spelers vanaf 18 jaar (dus ook degene van 27 jaar en ouder) mogen weer “gewoon” trainen zonder de 1,5 meter afstand en kunnen dus bijvoorbeeld onderling partijspel doen. Ook mag er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, zowel door de jeugd als door de senioren, met die restrictie dat bij de senioren de 1,5 meter regel geldt in de kleedkamer.

Als bestuur zijn we erg blij met bovengenoemde versoepelingen en we rekenen op jullie medewerking en het gebruiken van jullie gezonde verstand. Wij gaan ervan uit dat we bij aanvang van de nieuwe competitie weer op de “ouderwetse” manier van onze club en het voetbal en alles wat daarbij komt kijken kunnen genieten.

De kantine is en blijft gesloten. Afgelopen jaar hebben we veel voorraad moeten afschrijven omdat we deze niet hebben kunnen verkopen. Nu opnieuw voor de korte periode wederom voorraad inkopen acht het bestuur niet wenselijk.  Ook het feit dat bij gebruik van de kantine nog steeds 1,5 meter afstand gehouden dient te worden heeft mee gespeeld bij de afweging of de kantine eventueel opengesteld kan worden. Het is dan ook niet toegestaan om na afloop van trainingen gebruik te maken van de kantine!

Het drinken in de rust zal worden verzorgd door de velddienst. Voor a.s. zaterdag is een vrijwilliger gevonden die dit voor zijn rekening wil nemen. Kleedkamerindelingen zie ook terug in de voetbal.nl app.
Voor de 3 weekenden erna zoeken wij nog een vrijwilliger. Uiteraard wordt je uitgelegd wat dit inhoud. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij het bestuur: bestuur@vck-koudekerke.nl

Sportieve groet,

Bestuur VCK