Er zijn 115 toeschouwers online.

Nieuws

VCK MO17 vs. Apollo'69 MO17-1

Wat niet kan, is nog nooit gebeurd

Na onze vliegende start, gevolgd door een net zo mooie continuering, is ook onze eindsprint van dezelfde schoonheid en mag het resultaat er wezen: 9 punten uit 3 wedstrijden.

De eerste bekerronde zit er op. Veel woorden hoef je hier niet aan vuil te maken, meer punten vallen er niet te halen. De laatste wedstrijd was tegen de meiden van Apollo en dat waren geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Ze waren goed, snel, sportief, en wisten niet van opgeven!.

Dat zijn de leukste wedstrijden, de eerste helft doelpuntloos, maar zeker niet saai of minder boeiend dan de 2de helft. Het spel van beide teams was in balans, we deden niet voor elkaar onder en wilden ook beiden (natuurlijk) niet verliezen. De 2de helft waren wij iets effectiever in het afmaken van de kansen, de 5-0 op het scorebord vertelt niet het verhaal hoe die tot stand kwam, je zou geneigd kunnen zijn te denken dat het een makkelijke overwinning was, maar niets is minder waar. Apollo moest nu het hoofd buigen maar zal hoge ogen gooien in de competitie. Wij hebben heel veel leermomenten moeten incasseren, maar die brachten we in de 2de helft meteen goed in de praktijk.

Top gedaan meiden, zaterdag ff vrij en dan vol vertrouwen de competitie in. Klein minpuntje van de wedstrijd was het uitvallen van de keepster van Apollo in de laatste minuten, we wensen haar veel beterschap!