WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 72 toeschouwers online.

Nieuws

Eerste zege viel niet tegen

Eerste zege viel niet tegen!

2019-Teamfoto origineel

Onze nieuwe halve competitie is begonnen…. En hoe!

De opstart in een nieuw seizoen, een nieuw kalenderjaar, of überhaupt een opstart na een vakantie is nooit gemakkelijk, vloeiend, vanzelfsprekend of zonder hobbels en kuilen. Maar toen was het toch zover, onze eerste wedstrijd van 2019, beetje fris, mega veel wind, maar tomeloos veel zin om aan deze wedstrijd te beginnen en dat was te merken ook.

Als een stel kalveren die in de lente worden losgelaten in de wei, zo dartelden en sprongen onze meiden dat het een lieve lust was. We waren het nog niet verleerd, en alhoewel niet alles lukte en vele combinaties in schoonheid stierven, maakt het feit dat we probeerden de oude vertrouwde stijgende lijn weer op te pakken veel goed. Zo wisten we de wedstrijd naar ons toe te trekken en met 5 doelpunten verschil en de 0 gehouden kunnen we de conclusie trekken dat dit een alleraardigst begin was van deze competitie. Onze tegenstander SVO/DKS’17 was een super leuk team om tegen te spelen en wensen hen veel succes verder in de competitie.

De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van dhr Jobse die het allemaal naar een goed einde heeft weten te brengen. Volgende week uit naar Axel en ook dan zal er hopelijk een mooi verhaal over een mooie overwinning te vertellen zijn.

Wordt vervolgd.

David