WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 52 toeschouwers online.

Nieuws

En het beste moet nog komen... (mo17)

Leuk, drie dagen van te voren een uitnodiging gekregen van het winterstoptoernooi in Kloetinge omdat er een team had afgezegd, begrijpelijk want het is voorjaarsvakantie.

Ook wij kregen ons team niet compleet, maar wisten dat de MO15 ook niet moest voetballen en zodoende gingen we met 5 leenspelers op reis naar Kloetinge, waar we om 09.30 uur onze eerste wedstrijd aftrapten. Wedstrijden van 1x 20 min, even wennen want we hebben altijd toch even nodig om in ons spel te komen en te ontwaken, zeker nu we in een (korte) vakantiemodus staan.

2019-Winterstoptoernooi Kloetinge

De eerste wedstrijd wonnen we met 1-0, de volgende speelde we gelijk, of was het nou de derde wedstrijd die we gelijk speelden of wonnen, enfin, ik weet het ook niet meer! Feit is wel dat we geen enkele partij verloren en volgens  mij hebben we ook niet één doelpunt tegen gehad, wel een hoop doelpunten voor en dat resulteerde uiteindelijk (op doelsaldo) op een 1ste plaats, hoe lekker is dat, zeker gezien het feit dat we geen vaste keeper bij ons hadden en bij 4 van de 5 wedstrijden een andere op doel hadden staan

Goed gedaan meiden, jullie zijn (waren) de beste.

David

Via Alain Assenberg kregen we ook nog wat foto's doorgestuurd van deze historische dag!