WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 346 toeschouwers online.

Nieuws

Fijn langs de lijn

 Net voor het sluiten van de markt van de wintertijd, liet het lentezonnetje (of eigenlijk nog winterzonnetje) zich al van zijn beste kant zien. Het was een genot om (voor mij langs de lijn) te mogen voetballen op deze zonovergoten zaterdag en ik hoorde al meiden opperen of er ook een drinkpauze was tijdens de wedstrijd omdat het zo warm was.

Onze wedstrijd tegen Krabbendijke was een inhaal van een eerdere afgelaste (vanwege veel regenval) wedstrijd. We kenden de meiden niet, enkel van scorebordjournalistiek en horen zeggen, dus dan kun je enkel maar uitgaan van wat je zelf kunt, geleerd hebt en een gezonde dosis werklust. Dit laatste, moet ik eerlijk toegeven, is meestal wel dik in orde. We kunnen veel schoonheidsfoutjes, miscommunicatie, conditiegebrek of vergeten wedstrijdafspraakjes verbloemen door tomeloze inzet, waarbij echt niemand de kantjes er af loopt en iedereen zelfs alle reserves opoffert voor het grote geheel, waarbij het doel alle middelen heiligt (kleine overtredinkjes, duwtje in de rug en soms zelfs wat gemopper). Dit wat nodig omdat de meiden van Krabbendijke een gedegen, solide en sterke tegenstander bleek te zijn.

Slotconclusie: leuke wedstrijd, prima inzet, mooie momenten, spannende actie en een mooie eindstand (5-2). Super gedaan meiden.

Nu even 2 weken geen competitie, maar we laten zeker weer snel van ons horen.

David.