WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 55 toeschouwers online.

Nieuws

Toto-spel tussentijds beëindigd

Beste deelnemers aan het Toto-spel 2019-2020. Door het besluit om de competitie niet meer af te spelen is er ook een kink in de kabel gekomen bij ons Toto-spel. De wedstrijden t/m die op 7 maart tegen Lewedorpse Boys (incl. periodetitel feestje) zijn meegeteld in het spel, alsmede de eerste bonusvraag: Wie loopt er tegen de eerste schorsing van het seizoen aan? → Henk Kesteloo.

Door het afbreken van de competitie blijven er nog vier thuiswedstrijden over die niet meegeteld kunnen worden, waaronder een dubbele punten wedstrijd. Daarnaast blijven er ook 4 bonusvragen onbeantwoord. De activiteitencommissie heeft overleg gehad en is tot de conclusie gekomen dat het niet fair zou zijn om het gehele prijzengeld uit te betalen aan de personen die nu op de prijzenplekken staan. Er is dan ook besloten om het prijzengeld te halveren en hiermee de prijswinnaars uit te keren. Het andere deel van het prijzengeld zal dan worden gebruikt voor iets extra’s tijdens de eerst mogelijke activiteit die weer georganiseerd kan worden bij VCK.

De 1e prijs is gewonnen door L. Hage met 42 punten. Hij wint een bedrag van € 93,75

Op de 2e plaats zijn drie personen geëindigd met elk 38 punten. Het prijzengeld van de 2e en 3e plaats worden bij elkaar opgeteld en door 3 gedeeld. Deze winnaars: R.M. Aarnoutse, Daily de Nooijer en Rick Tramper winnen elk een bedrag van € 31,25. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

De prijzen zullen worden uitgereikt bij de eerst mogelijke samenkomst in het clubhuis.

De volledige uitslag kunnen jullie terugzien in het overzicht.

Hopelijk hebben we volgend seizoen weer een mooi deelnemersveld en blijft het tot de laatste speeldag een spannende strijd.

De Activiteitencommissie