WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 73 toeschouwers online.

Nieuws

Gebuik jij de Voetbal.nl app ook al?

Zo snel mogelijk op de hoogte zijn van afgelastingen?

Zodra de wedstrijdsecretaris weet dat een wedstrijd afgelast is, muteert hij dit online. Zo kan je dit direct real-time zien op de website van voetbal.nl, in de voetbal.nl-app en ook op onze clubwebsite: in de KNVB/Sportlink widget en via deze link

VCK zal bij dreigende afgelastingen op zaterdagen,  op vrijdagavond  altijd afwegen of het wenselijk is dat de 1e wedstrijden op zaterdagen alvast moeten worden afgelast om te voorkomen dat teams de volgende morgen onnodig naar VCK afreizen. Bellen naar de kantine, leiders of trainers is hiermee niet nodig. Gebruik gewoon je voetbal.nl app. Deze werkwijze scheelt ons allemaal veel (communicatie) werk.

VOETBAL.NL app:

Al 69% van de leden gebruikt onze app, hier is VCK al erg blij mee. Maar het doel is natuurlijk 100%, zo kunnen we op een snelle manier alle leden bereiken indien nodig. Via deze app kan je het programma, de standen en de uitslagen volgen van jouw team(s). Ook kan je hierin terugzien in welke kleedkamer jouw team is ingedeeld en kan je stemmen op de speler van de week van jouw team. Afgelastingen en wijzigingen van wedstrijden of aanvangstijden van wedstrijden krijg je door via deze app.

Verder kan VCK belangrijke push-berichten naar jou sturen via deze voetbal.nl app. Zeker in deze stromachtige tijd waarin vaak snel alle leden geïnformeerd moeten worden is een account op de voetbal.nl app cruciaal.

 

Download en meld je aan!

Om gebruik te maken van de Voetbal.nl-app, heb je een account nodig op Voetbal.nl. Download hiervoor de app in je App Store en volg de stappen om je aan te melden. Of log in via de website: www.voetbal.nl/inloggen.

Meer uitleg over hoe de app werkt, vind je hier.