WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 50 toeschouwers online.

Nieuws

Gebruik T-tags Westerscheldetunnel

 Op de website van VCK staat onder het kopje “documenten” vermeld wat de gang van zaken is bij de T-tags voor uitwedstrijden van VCK-teams naar Zeeuws-Vlaanderen.

Blijkbaar is dit niet bekend bij alle (jeugd-)leiders want de tags worden zo af en toe niet opgehaald; zonder t-tag zijn de tunnelkosten per auto en per enkele reis € 1 hoger; het scheelt dus al gauw € 8 à € 10 per uitwedstrijd als er zonder t-tag wordt gereisd.

Het meest praktische is dat de leider de tags ’s zaterdagmorgens bij mij thuis ophaalt en de tags na de wedstrijd weer inlevert; op vrijdag ophalen kan ook maar dan wel graag even vooraf een telefoontje om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan.

’s Zaterdagmiddags ben ik vaak in de kantine en dan kun je ze ook aan mij teruggeven.

Dus niet in de kantine afgeven aan de barmedewerkers of ze ergens (bestuurskamer, achter de bar e.d.) deponeren; de tags ook niet laten inleveren door de diverse chauffeurs want dan wordt het een zooitje.

Zaterdag 22 september

VCK heeft 12 t-tags, normaal voldoende omdat er maar zelden op dezelfde dag meer dan 3 teams naar de overkant moeten; op 22 september moeten er 5 teams! Ik zal 2 teams 3 tags meegeven en 3 teams 2 tags. Het is toegestaan om een tag te gebruiken voor 2 auto’s: als de voorste auto na gebruik de tag “doorgeeft” aan de auto die achter hem/haar komt (die geen tag heeft) dan kan de tag 2x worden gebruikt. 

Piet Boone
Banckertstraat 25
Tel 0118-551467