Er zijn 86 toeschouwers online.

Kapelle - VCK

Na 2 gelijkspelen op rij gingen we met goede moed naar Kapelle toe. We begonnen daar met de volgende opstelling: Bil, Simon, Dig, Dame, Martin, Jesper, Pieter, Henk, Goudt, Pieter en Stefan. De wissels waren Danny, Rick en Robin.

Het strijdplan tegen Kapelle was hetzelfde als vorige week. We wisten van te voren al dat dit lastig ging worden tegen Kapelle maar ondanks dat gingen we er toch met vol vertrouwen naar toe.

Al snel na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter werd er al gescoord door Kapelle, een voorzet aan de zijkant werd over de verdediging van VCK gelegd waardoor een speler van Kapelle hem terug kon leggen aan de spits van Kapelle die hem achter Bil plaatste. 1-0 voor Kapelle.

vck1 kru57Vrijwel direct daarna kreeg VCK een grote kans na een voorzet van de zijkant op Pieter die de bal goed naar de grond kopt in het net, maar de grens steekt zijn vlag in de lucht voor buitenspel. Maar al snel daarna krijgt Goudt de bal aan de rechterkant en dribbelt naar de goal toe, hij schiet hem met een fraai puntertje in de linker onder hoek 1-1.

Maar eventjes hierna reageert Kapelle weer op onze goal en de spits van Kapelle schiet de bal fraai in het goal, 2-1. We gingen de rust in met 2-1. In de rust werd 1 keer gewisseld, Martin moest eruit en Rick kwam hiervoor in zijn plaats waardoor Dame naar linksachter werd gezet.

Na ongeveer 10 minuten voetballen kreeg Stefan de bal in het 16 metergebied en werd aangetikt, de scheids wijst naar de stip. Dig legt de bal op de stip en schiet de bal zelfverzekerd in het goal, 2-2.

Na een lange reeks van corners van VCK komt Kapelle er gevaarlijk uit , achterin bij VCK staat het niet goed en de spits kan op snelheid naar de goal van VCK toe, Dig trekt aan de noodrem, penalty voor Kapelle, de spits legt aan en schiet de bal erin 3-2.

VCK is op dit moment beter maar de keeper van Kapelle redt een paar keer heel goed, even later word er na geklungel bij VCK weer gescoord door Kapelle, 4-2, we bleven de betere partij maar met een aantal goede kansen van Robin die er ook ondertussen in is gekomen red de keeper Kapelle nog een paar keer, VCK probeert het nog wel met een extra aanvaller van voren maar we kregen de bal er niet in.

Volgende week hebben we een vrij weekend, maar de week erna spelen we tegen Kruiningen om 3 uur thuis, dit verslag word geschreven door: Erik Goudt.